Nijhuis fluit FC Groningen – Ajax

Nijhuisscheidsrechter1280
Nijhuisscheidsrechter1280

Bas Nijhuis heeft zaterdag de leiding tijdens het Eredivisie-duel FC Groningen – Ajax. De arbiter wordt vanaf 16:30 uur terzijde gestaan door zijn assistent-scheidsrechters Charl Schaap en Erik Kleinjan. De vierde official in de Euroborg is Robin Gansner. Ajax’ uitwedstrijd in Groningen is het openingsduel van de 28e speelronde in de Eredivisie.

Tags

  • #GROAJA

Socials

Het duel in het Hoge Noorden wordt nauwgezet per videoverbinding gevolgd door VAR Rob Dieperink. Hij wordt op zijn beurt geassisteerd door AVAR Sjoerd Nanninga.

Bekerwedstrijd tegen Vitesse
Nijhuis floot Ajax voor het laatst op 9 februari. De Amsterdammers versloegen die avond Vitesse in de kwartfinale van het KNVB Beker-toernooi met 5-0. Antony en Sébastien Haller scoorden twee keer. Dusan Tadic maakte de handvol treffers compleet. Ajax bereikte vervolgens begin deze maand via AZ de finale van de KNVB Beker. Op 17 april is PSV de tegenstander in de eindstrijd. 

Ajax is koploper van de Eredivisie. De voorsprong op naaste belager PSV is twee punten. 

Tags

  • #GROAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Tenhagheader1280

In gesprek met Ten Hag | Over de Klassieker, prestaties van spelers en de titelrace

Ajax heeft een bewogen periode achter de rug. Na de uitschakeling in de UEFA Champions League, volgde een paar dagen later euforie tijdens de Klassieker. Wat resteert dit seizoen, is de strijd om twee belangrijke prijzen. We zitten midden in de interlandbreak en dus heeft Erik ten Hag tijd om uitgebreid de balans op te maken.

Tags

  • #TenHag

Socials