Noordam richting duel met oude club ADO: 'Vriendinnen buiten het veld, maar niet er binnen'

De Ajax Vrouwen beginnen vrijdagavond aan de tweede seizoenshelft. ADO Den Haag is op de Toekomst de tegenstander en dat is vooral voor Nadine Noordam een bijzonder affiche. Zij speelde zeven jaar bij de club uit de Hofstad.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Sinds haar overgang van ADO Den Haag naar Ajax is Nadine Noordam vaste basisspeler onder trainer Danny Schenkel. "Je weet als je naar een nieuwe club gaat, niet of je gaat spelen. Ik ging er open in en heb tot nu toe veel mogen spelen. Alles, ja.”

Ze maakte drie doelpunten waarvan er één voor haar gevoel uitsprong. "Die tegen PSV voelde wel het lekkerste."

Goede vorm
De Ajax Vrouwen hebben de stijgende lijn te pakken. "In de wedstrijden tegen PSV en Feyenoord hadden we geen moment het gevoel dat we punten zouden verspelen en dat is een lekker gevoel. We raken steeds meer ingespeeld en dat zag je terug. Hopelijk kunnen we dat doorzetten."

Ze staat te trappelen om de competitie te hervatten. "Ja, ik heb er zin in, in tweede seizoenshelft worden wel de prijzen verdeeld. Iedereen zit goed in z’n veld, we zijn er klaar voor."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Hoekstra2.0

Hoekstra en Noordam versterken Ajax Vrouwen

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Tiny Hoekstra en Nadine Noordam over hun overgang naar Amsterdam. Beide spelers tekenen een contract voor één seizoen bij de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Ajax Vrouwen

Ajax Vrouwen winnen Klassieker en nemen revanche

De Ajax Vrouwen hebben zondag de Klassieker tegen Feyenoord overtuigend gewonnen. Het werd op sportcomplex de Toekomst 2-0 voor de Ajacieden. Na een doelpuntloos eerste bedrijf maakte Romée Leuchter met twee goals het verschil en zorgde er daarmee voor dat de Ajax Vrouwen als koploper de winterstop ingaan.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials