On This Day | Jong Ajax treedt toe tot het betaald voetbal

Het voelt inmiddels al als vanzelfsprekend: Jong Ajax in de Keuken Kampioen Divisie. Maar het is pas tien jaar geleden dat de beloften hun entree maakten in het betaald voetbal. In de Johan Cruijff ArenA was Telstar de eerste tegenstander. Het werd uiteindelijk de avond van Lucas Andersen: 2-0. Met twee treffers schoot hij zich in de geschiedenisboeken.

Tags

  • #OnThisDay

Socials

Gerelateerde artikelen

Klaassen Dortmund Podcast 880

Ajax Podcast: Warming Up | Blik gericht op Borussia Dortmund

De Ajax Podcast is terug! In ‘Ajax Podcast: Warming Up’ blikken we dit seizoen voor elk weekend vooruit op de eerstvolgende wedstrijd van Ajax. De presentatoren van Ajax Radio praten je helemaal bij over recente ontwikkelingen binnen de club. In de podcast hoor je ook wat je van de komende tegenstander kunt verwachten. Dit keer staat de oefenwedstrijd tegen Borussia Dortmund centraal. Ajax besluit de voorbereiding zondag tegen de titelpretendent in de Bundesliga.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Derde Shirt Thumb 1920

In beeld | Fanshop in stijl en sfeer van derde tenue gebracht

Ajax heeft vrijdag zijn nieuwe derde tenue gepresenteerd voor het seizoen 2023/2024. Het tenue verwijst naar de ‘diamanten’ die de Amsterdamse jeugdopleiding de Toekomst heeft voortgebracht. Inmiddels hangen de nieuwe shirts, broekjes, kousen en de pre-match kleding in de verschillende fanshops van Ajax. Ook de Fanshop in de Johan Cruijff ArenA is in de stijl van Ajax’ derde tenue gebracht.

Tags

  • #adidas

Socials

Taylor Header 1920

'Diamanten' van jeugdopleiding Ajax inspiratie voor derde tenue seizoen 2023/2024

Adidas en Ajax presenteren vrijdag het derde tenue voor het seizoen 2023/2024. Het overwegend zwarte tenue met zilveren details heeft een in het oog springende diamanten-print. De grafische print is een symbolisch eerbetoon aan de 'diamanten' die de jeugdopleiding van Ajax op de Toekomst heeft voortgebracht. De jeugdopleiding vormt sinds jaar en dag het kloppend hart van de club.

Tags

  • #adidas

Socials