Oranje Leeuwinnen sluiten oefentoernooi af met nederlaag

Vandergragt1280
Vandergragt1280

De Oranje Leeuwinnen hebben de laatste wedstrijd in van het Tournoi de France verloren. Gastland Frankrijk was met 3-1 te sterk voor de ploeg van bondscoach Mark Parsons.

Tags

  • #Interlands

Socials

Het Nederlands vrouwenelftal kwam in de eerste helft met 2-0 achter. Lineth Beerensteyn bracht na enkele minuten in de tweede helft de spanning terug met de aansluitingstreffer. Een kwartier voor tijd maakten de Fransen op een prachtige manier de 3-1. Marie-Antoinette Katoto scoorde achter het standbeen.

Bij Oranje startten drie Ajacieden in de basis; Stefanie van der Gragt, Sherida Spitse en Victoria Pelova. Het drietal bleef de hele wedstrijd staan. Pelova raakte overigens in de slotfase nog de lat na een prachtig schot op het Franse doel.

Tags

  • #Interlands

Socials

Gerelateerde artikelen

Oranjeleeuwinnenfinned1280

Grant debuteert bij zege Oranje Vrouwen

Het Nederlands vrouwenelftal heeft haar tweede wedstrijd op het Tournoi de France succesvol afgesloten. Het treffen met Finland leverde de OranjeLeeuwinnen zaterdagavond een 0-3-overwinning op. Chasity Grant maakte haar debuut voor de Oranje vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vrouwen Programma 880

Resterend competitieprogramma Ajax Vrouwen

Begin maart wordt het resterende programma van de derde helft van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen bekendgemaakt. Het speelschema kan worden opgesteld na het inhaalduel PSV – Ajax Vrouwen op 28 februari.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials