Resterend competitieprogramma Ajax Vrouwen

Vrouwen Programma 1420
Vrouwen Programma 1420

Begin maart wordt het resterende programma van de derde helft van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen bekendgemaakt. Het speelschema kan worden opgesteld na het inhaalduel PSV – Ajax Vrouwen op 28 februari.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Omdat de uitslag van de topper tussen PSV en Ajax invloed heeft op de stand van de ranglijst kan het resterende programma na dit duel pas worden opgesteld. Alle clubs in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen dienen namelijk na zestien speelronden een gelijk aantal wedstrijden te hebben gespeeld. Op basis van die tussenstand kan het programma van de derde helft van de competitie worden gemaakt.

Zodra het competitieprogramma bekend is volgt er meer informatie over de kaartverkoop van de thuiswedstrijden van Ajax.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Liza880

Van der Most over mijlpaal: 'Ajax voelt altijd als thuiskomen'

Liza van der Most bereikte vorige week woensdag tegen sc Heerenveen de bijzondere mijlpaal van tweehonderd wedstrijden in het shirt van de Ajax Vrouwen. De rechtsback blikt terug op haar meest memorabele momenten in Amsterdam.

Tags

  • #VanderMost
  • #AjaxVrouwen

Socials

Doorn Grant 1280

Doorn en Grant toegevoegd aan selectie Oranje Leeuwinnen

Lisa Doorn en Chasity Grant zijn door bondscoach Mark Parsons toegevoegd aan de selectie van het Nederlands vrouwenelftal dat komende week deelneemt aan het Tournoi de France. Voor Grant is het de eerste keer dat ze wordt opgeroepen voor de Oranje Leeuwinnen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials