Pelova geeft assist bij oefenoverwinning Oranje Leeuwinnen

Pelovaoranje
Pelovaoranje

Ajax-speelster Victoria Pelova heeft een wezenlijk aandeel gehad in de 5-1-overwinning van de Oranje Leeuwinnen op Zuid-Afrika. De middenvelder gaf een assist op Vivianne Miedema bij de 3-1.

Tags

  • #Interlands

Socials

Bondscoach Mark Parsons startte met twee Ajacieden in de basis: Sherida Spitse en Pelova. In de tweede helft bracht hij ook nog RomeƩ Leuchter en Stefanie van der Gragt in het elftal.

Vier dagen geleden kwam Oranje al in actie tegen Cyprus voor WK-kwalificatie. Dat duel eindigde in een 12-0-overwinning. In de vriendschappelijke wedstrijd tegen Zuid-Afrika ging het iets moeizamer, maar opnieuw wonnen de Oranje Leeuwinnen redelijk overtuigend.

De KNVB laste een oefenduel in tegen de Afrikanen, nadat de bond eigenhandig een streep had gezet door het treffen met Belarus.

Tags

  • #Interlands

Socials

Gerelateerde artikelen

Spitse NL 880

Spitse scoort bij monsterzege Oranje Leeuwinnen

De Oranje Leeuwinnen hebben vrijdagavond het WK-kwalificatieduel met Cyprus zeer overtuigend gewonnen. In Groningen werd het maar liefst 12-0. Sherida Spitse was met een geweldige knal één keer trefzeker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vrouwen Amateurs 880

Ajax start volgend seizoen met amateurteam Vrouwen

Ajax begint volgend seizoen met het eerste Ajax Vrouwen Zaterdag 1-amateurteam. De selectie bestaat uit oud-spelers van Ajax Vrouwen en ex-internationals en start in 2022/2023 in de derde klasse zaterdag.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Kardinaal Header 880

Kardinaal tekent eerste contract bij Ajax Vrouwen

Isa Kardinaal heeft maandag haar handtekening gezet onder haar eerste contract bij de Ajax Vrouwen. De overeenkomst loopt van 1 juli 2022 tot en met 30 juni 2025. Kardinaal zal vanaf de zomer toetreden tot de selectie van de Ajax Vrouwen.

Tags

  • #Kardinaal

Socials