Spitse scoort bij monsterzege Oranje Leeuwinnen

Spitse NL 1420
Spitse NL 1420

De Oranje Leeuwinnen hebben vrijdagavond het WK-kwalificatieduel met Cyprus zeer overtuigend gewonnen. In Groningen werd het maar liefst 12-0. Sherida Spitse was met een geweldige knal één keer trefzeker.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Victoria Pelova en Spitse verschenen aan de aftrap en speelden allebei dik zestig minuten. De Ajacieden verlieten het veld met een 9-0-tussenstand. Pelova was verantwoordelijk voor de assist bij de derde en zevende treffer, terwijl Spitse met een prachtig afstandsschot zorgde voor doelpunt nummer negen.

Romée Leuchter mocht van bondscoach Mark Parsons een klein half uur meedoen. Chasity Grant bleef de gehele wedstrijd op de bank. Met de overwinning gaan de Oranje Leeuwinnen aan kop in groep C van de kwalificatiereeks richting het WK 2023 in Australië.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Fey Ajax 880

Feyenoord – Ajax Vrouwen verplaatst

De wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax Vrouwen in speelronde 26 van de Pure Energie Eredivisie Vrouwen is verplaatst van vrijdag 13 mei naar zaterdag 14 mei. Het duel in Rotterdam begint om 14:00 uur.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Vrouwen Amateurs 880

Ajax start volgend seizoen met amateurteam Vrouwen

Ajax begint volgend seizoen met het eerste Ajax Vrouwen Zaterdag 1-amateurteam. De selectie bestaat uit oud-spelers van Ajax Vrouwen en ex-internationals en start in 2022/2023 in de derde klasse zaterdag.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Tromptraining1280

Drie spelers Ajax Vrouwen geselecteerd voor oefenduels Jong Oranje Leeuwinnen

Nikita Tromp, Jonna van de Velde en Lisa Doorn zijn door KNVB-coach Stefan Hoogsteder geselecteerd voor twee oefenduels van Jong Oranje. De Nederlandse vrouwenbeloften spelen op 8 en 11 april een tweeluik tegen Engeland. De wedstrijden worden gespeeld in het Spaanse San Pedro del Pinatar, aan de Costa Blanca.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials