Perr Schuurs tekent bij tot medio 2025

Headerschuurs
Headerschuurs

Ajax en Perr Schuurs hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2022. De nieuwe verbintenis met de centrale verdediger loopt tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Schuurs

Socials

Schuurs werd op 26 november 1999 geboren in Sittard. Zijn eerste contract bij Ajax ging in op 1 januari 2018, maar het voetbalseizoen 2017-2018 maakte hij op huurbasis af bij Fortuna Sittard, de club waar hij sinds de jeugd speelde.

Schuurs, die eerder dit seizoen voor het eerst werd opgeroepen voor het Nederlands elftal, maakte zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax op 26 september 2018 in de bekerwedstrijd tegen HVV Te Werve - Ajax (0-7). Hij speelde tot nu toe 43 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax, waarin hij twee doelpunten maakte.

Met Ajax werd Schuurs in het seizoen 2018-2019 kampioen van Nederland en legde hij daarnaast met de club beslag op de KNVB Beker. In 2019 won hij met Ajax de Johan Cruijff Schaal.

Tags

  • #Schuurs

Socials

Gerelateerde artikelen

Schuurslach

Schuurs na sterk half jaar: 'Voel vertrouwen van de club'

Het is nogal een druk half jaartje geweest voor Perr Schuurs. Na een uitstekende voorbereiding kreeg hij het vertrouwen van trainer Erik ten Hag in de achterste linie van Ajax. De verdediger speelde vrijwel alles, trad voor het eerst toe tot de definitieve selectie van Oranje en behaalde samen met zijn teamgenoten één van de belangrijkste vooraf gestelde doelen. “Na de winter nog actief zijn op drie fronten.”

Tags

  • #Schuurs

Socials

Perr Schuurs

Schuurs: 'Nu laten zien dat ik er klaar voor ben'

Perr Schuurs staat aan de vooravond van één van z'n belangrijkste seizoenen bij Ajax. De verdediger wil dolgraag een vaste waarde worden in het elftal van trainer Erik ten Hag. Na 2 seizoenen waarin hij mocht ruiken aan het grote werk via Jong Ajax, invalbeurten in Ajax 1 en met enige regelmaat een basisplaats in de hoofdmacht, is hij nu klaar voor een plek in het hart van de defensie.

Tags

  • #PreSeason

Socials

2020 08 22 Red Bull Salzburg Ajax 0066

Schuurs voor het eerst geselecteerd voor Oranje

Perr Schuurs maakt zijn debuut in de selectie van het Nederlands elftal. De verdediger behoort tot de definitieve groep voor de wedstrijden tegen Polen en Italië. Naast Schuurs zijn ook Donny van de Beek en Quincy Promes geselecteerd.

Tags

  • #Oranje
  • #Schuurs

Socials