Dit was de persconferentie over de UEFA Champions League-loting

Alfred Schreuder nam donderdagavond samen met Jurriën Timber plaats achter de microfoon na afloop van de loting van de groepsfase van de UEFA Champions League. Het persmoment is zojuist afgelopen en was live te volgen via Ajax.nl of in de Ajax App.

Tags

  • #UCL

Socials

Ajax treft Liverpool, Napoli en Rangers FC in de groepsfase van de Champions League.

Gerelateerde artikelen

Ogararu 1280

Ogararu: 'Dit is mijn tweede huis'

George Ogararu was als technisch directeur van Steaua Boekarest met een aantal Roemeense collega's op bezoek in de Johan Cruijff ArenA en op de Toekomst. "Ik krijg altijd kippenvel als ik bij Ajax ben."

Tags

  • #Ogararu

Socials

Header Fans 1280

In beeld | Onthulling derde tenue massaal bezocht

Ajax heeft woensdagochtend het derde tenue gelanceerd. Het shirt, dat een eerbetoon is aan de Amsterdamse straatcultuur, de impact op de gemeenschapszin in Amsterdam en de gouden generatie, viel in de smaak bij de fans.

Tags

  • #DerdeTenue

Socials

Tadic Header

adidas slaat handen ineen met Daily Paper voor derde tenue Ajax

Ajax, adidas en het van origine Amsterdamse modemerk Daily Paper presenteren woensdag het derde tenue van Ajax, voor het seizoen 2022/2023. Het tenue is een eerbetoon aan de Amsterdamse straatvoetbalcultuur, de impact op de gemeenschapszin in Amsterdam en de gouden generatie. Op het overwegend gouden shirt zijn negen prominente Amsterdamse straatvoetbalpleintjes te zien als transparant zwart watermerk. Met de rood-zwarte baan en witte Ajax- en sponsorlogo’s komen de kleuren van de geliefde Amsterdamse vlag terug in het ontwerp. De baan is ook een verwijzing naar de rode baan van het kenmerkende Ajax-thuisshirt.

Tags

  • #DerdeTenue

Socials