Programma jeugd: O18 treft FC Utrecht en kampioenswedstrijd Talententeam

Faberski Blik Op Toekomst
Faberski Blik Op Toekomst

Op de eerste voetbalzaterdag van mei treft voorjaarskampioen Ajax O18 op sportcomplex de Toekomst FC Utrecht. Het Ajax Vrouwen Talententeam speelt om het kampioenschap op bezoek bij FC Twente. De onderbouw van Ajax komt niet in actie in verband met de meivakantie.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

De O18 van Ajax won vrijdagavond met 1-3 van Feyenoord. Daardoor kroonden de Ajacieden zich tot officieus kampioen. Door de nederlaag van Feyenoord dinsdagavond zijn de Amsterdammers inmiddels officieel voorjaarskampioen. Zaterdag speelt de ploeg van Frank Peereboom de laatste competitiewedstrijd in eigen huis tegen FC Utrecht. Alleen een overwinning zorgt ervoor dat Ajax O18 in de strijd om de landelijke titel, tegen AZ, in eigen huis speelt.

Kampioenswedstrijd Talententeam
Het Ajax Vrouwen Talententeam speelt zaterdag in Oldenzaal voor het kampioenschap. Concurrent PSV staat met evenveel punten bovenaan in de competitie, maar heeft een doelsaldo van +1 ten opzichte van de Ajacieden. Op Sportpark 't Venterinck kan het Talententeam zaterdag kampioen worden, maar zijn de ogen ook gericht op de ploeg uit Eindhoven.

Ajax O14 speelt in de strijd om de landstitel tegen de leeftijdsgenoten van NAC Breda. Bij winst komen de Amsterdamse talenten op twee punten van koploper PSV. Ajax O13-2 treft PSV om 10:00 uur op de Toekomst.

Toernooien O16 en O10
Ajax O16 speelt een toernooi in Guadeloupe. Onder meer Inter Miami, Olympique Lyonnais, AS Monaco en Fluminense nemen deel aan het toernooi. De O10 van Ajax speelt in Italië de Bardolino Cup. Er is een sterk deelnemersveld met teams als Atalanta, Atlético Madrid, Arsenal, SL Benfica, Chelsea, Genk, Juventus, Liverpool, Manchester City en AC Milan aanwezig.    

Volledig programma: 
10:00 uur: Ajax O13-2 – PSV O13
12:00 uur: NAC Breda O14 – Ajax O14
13:30 uur: Ajax O18 – FC Utrecht O18
14:30 uur: Jong FC Twente – Ajax Vrouwen Talententeam

Gerelateerde artikelen

Appiah Feyenoord

Ajax O18 officieel voorjaarskampioen

Ajax O18 is dinsdagavond zonder zelf in actie te komen officieel voorjaarskampioen geworden. Dankzij de nederlaag van Feyenoord O18 bij Vitesse zijn de Ajacieden met nog een wedstrijd te spelen niet meer te achterhalen.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

O18 HL Klassieker

Highlights Feyenoord O18 – Ajax O18 | Ajacieden op pole position

Ajax O18 heeft zich vrijdagavond tot officieuze voorjaarskampioen gekroond. De ploeg van Frank Peereboom won met 1-3 bij nummer twee Feyenoord en is met nog een duel te spelen, drie punten voorsprong en een veel beter doelsaldo nagenoeg zeker van de titel. De trainer van Ajax O18 en uitblinker Jan Faberski verschenen na afloop van de wedstrijd voor de camera.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Headero18 1920

Verslag | Ajax O18 zet reuzenstap richting voorjaarstitel

Ajax O18 is officieus voorjaarskampioen. Het hoogste Amsterdamse jeugdelftal won vrijdagavond in Rotterdam de belangrijke mini-Klassieker tegen nummer twee Feyenoord met 1-3. Aangezien het doelsaldo van de ploeg van Frank Peereboom vele malen beter is dan dat van de Rotterdammers, kan koploper Ajax O18 praktisch niet meer ingehaald worden op de ranglijst.

Tags

  • #AjaxO18

Socials