Quiz | Test je kennis over de historie van het thuisshirt

Quiz 1420
Quiz 1420

Het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2022/2023 is maandag gepresenteerd. Weet jij alles over het klassieke shirt van Ajax? Speel de quiz, beantwoord de vragen en test je kennis over de historie van het thuisshirt van Ajax.

Tags

  • #Quiz

Socials

Weet jij bijvoorbeeld sinds wanneer Ziggo op het shirt van Ajax prijkt of vanaf welk seizoen het Ajax-logo op het shirt stond? Deze vragen en meer komen terug in de quiz.

Speel mee!

Gerelateerde artikelen

Shirt Header 880

In beeld | Ajax-fans bemachtigen nieuwe thuisshirt

De nieuwe thuisshirts voor seizoen 2022/2023 hangen weer in de Ajax Fanshops. Bij de release van het thuistenue op maandag waren de eerste Ajax-supporters in de Fanshop voor een eigen exemplaar. Ajax presenteerde samen met adidas het nieuwe shirt voor het aankomende seizoen 2022/2023.

Tags

  • #adidas

Socials

Blind Adidas 1280

Ajax en adidas introduceren thuistenue 2022/2023

Landskampioen Ajax en adidas presenteren met trots het nieuwe thuistenue voor 2022/2023. Meest kenmerkende detail is de subtiele integratie van de kleur goud, een kleur die sinds de invoering van de twee en later drie gouden kampioenssterren al vaker pronkte op het shirt en tevens symbool staat als kleur van de regerende kampioen.

Tags

  • #adidas

Socials

Toekomst Vrouwenwedstrijd 1280

In beeld | Unieke vrouwenwedstrijd tijdens jubileumweekend de Toekomst

Ook op dag twee van het jubileumweekend van sportcomplex de Toekomst was het weer een komen en gaan van Ajacieden op het terrein. Waar dag één vooral in het teken stond van jeugd, was een unieke vrouwenwedstrijd het hoogtepunt van dag twee. Daarbij kwamen nog veel meer Ajax-ploegen in actie.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials