Rasmussen blij met contractverlenging: 'Klaar voor de volgende stap'

Christian Rasmussen is dolgelukkig met zijn contractverlenging bij Ajax. De twintigjarige aanvaller verbond zich dinsdagmiddag tot halverwege 2027 aan de Amsterdamse club en is klaar voor de volgende stap: spelen in Ajax 1. "Ik moet laten zien hoe goed ik ben."

Tags

  • #Rasmussen

Socials

"Het geeft een goed gevoel. Ik ben blij en het is goed voor me dat ik dit contract heb kunnen ondertekenen", zei een gedreven Rasmussen nadat hij zijn handtekening onder een nieuwe verbintenis had gezet. "Ik moet nu gewoon de volgende stap maken. Ik heb bijna dertig wedstrijden gespeeld met Jong Ajax en drie keer met Ajax 1. Mijn doel is om bij het eerste te spelen. Daar zal ik hard voor moeten trainen."

De Deense familieleden van de Ajacied waren ook aanwezig bij de contractverlenging in de Johan Cruijff ArenA. "Het was belangrijk voor mij dat ze erbij waren. Ik hou van mijn familie", blikte Rasmussen terug op het bijzondere moment.

Blessure
De twintigjarige aanvaller raakte geblesseerd op het moment dat John Heitinga de overstap van Jong Ajax naar de Amsterdamse hoofdmacht maakte. "Ik liep een enkelblessure op en stond bijna twee maanden aan de kant, maar nu ben ik weer terug op het veld", aldus Rasmussen, die een goede band heeft met Heitinga. "Ik hoop dat hij hier volgend seizoen nog steeds is en dat ik onder hem kan spelen."

Gerelateerde artikelen

Header Rasmussen 1280

Christian Rasmussen verlengt contract bij Ajax

Ajax en Christian Rasmussen hebben overeenstemming bereikt over een nieuw contract. De verbintenis van de Deense spits loopt nu tot en met 30 juni 2027. Zijn vorige contract liep tot medio 2024.

Tags

  • #Rasmussen

Socials