Samenvatting Ajax O17 - FC Utrecht O17

Ajax O17 en FC Utrecht O17 stonden op sportcomplex de Toekomst tegenover elkaar. Beide ploegen maakten er een spektakelstuk van met een aantal mooie doelpunten, maar Ajax trok aan het kortste eind: 2-4. #AjaxO17

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Gerelateerde artikelen

JA9

Jong Ajax geeft zege op Volendam in laatste minuut uit handen

Jong Ajax heeft een zeker lijkende overwinning op koploper FC Volendam nog uit handen gegeven. Na een dertig minuten durende storm stond het dankzij doelpunten van Max de Waal, Youri Regeer, Christian Rasmussen en Kenneth Taylor al 4-2. Dat bleef het tot de 88e minuut, maar het ging toch nog mis: 4-4.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Nikitatromp1280

Golden Girl Tromp: 'Tagliafico heeft mij gefeliciteerd'

Nikita Tromp is maandag verkozen tot beste jonge speelster van Europa. De aanvaller van de Ajax Vrouwen nam die fraaie onderscheiding in Barcelona in ontvangst en keerde woensdag weer terug bij haar team. "Deze prijs is een enorme waardering voor het harde werken."

Tags

  • #Tromp

Socials

Stanis 2

Idumbo Muzambo wint For The Future Trophy | 'Iets heel moois'

Voor de tweede keer dit seizoen is het tijd voor de For The Future Trophy. Elke maand reiken we die prijs uit aan een jeugdspeler van Ajax die het verdient om in de schijnwerpers te staan. Ditmaal is de keuze gevallen op Ajax O17-speler Stanis Idumbo Muzambo, die in twee Klassiekers met Feyenoord zeer op schot was.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl