Samenvatting Ajax O17 - FC Utrecht O17

Ajax O17 en FC Utrecht O17 stonden op sportcomplex de Toekomst tegenover elkaar. Beide ploegen maakten er een spektakelstuk van met een aantal mooie doelpunten, maar Ajax trok aan het kortste eind: 2-4. #AjaxO17

• #AjaxJeugd

JA9

Jong Ajax geeft zege op Volendam in laatste minuut uit handen

Jong Ajax heeft een zeker lijkende overwinning op koploper FC Volendam nog uit handen gegeven. Na een dertig minuten durende storm stond het dankzij doelpunten van Max de Waal, Youri Regeer, Christian Rasmussen en Kenneth Taylor al 4-2. Dat bleef het tot de 88e minuut, maar het ging toch nog mis: 4-4.