Samenvatting Ajax O18 - AZ O18

Ajax O18 is er zaterdagmiddag niet in geslaagd het kampioenschap te veroveren en daarmee een ticket ook voor de UEFA Youth League veilig te stellen. Op sportcomplex de Toekomst was AZ O18 met 0-2 te sterk.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Gerelateerde artikelen

Blik Op De Toekomst Thumb

Blik op de Toekomst | Teleurstelling bij Ajax O18

Het is de ploeg van Frank Peereboom zaterdag niet gelukt om het kampioenschap binnen te slepen tegen AZ O18. In het allesbeslissende finaleduel tussen de voorjaars- en najaarskampioen werd met 0-2 verloren. Verder wist de O13-2 wel overtuigend te winnen van Feyenoord. Daarnaast hield de rest van de onderbouw de volle buit ook in Amsterdam. Bekijk hoe het de Ajacieden verging in Blik op de Toekomst.

Tags

  • #AjaxJeugd

Socials

Jetten 'We Zijn Echt Een Hecht Team Geworden' Thumbnail 1

Jetten: 'We zijn echt een hecht team geworden'

Voorjaarskampioen Ajax O18 speelt zaterdag de kampioenswedstrijd tegen de leeftijdsgenoten van AZ. Inzet is een ticket voor de voorrondes van de UEFA Youth League. Het duel is open voor publiek en dat kan de ploeg van Frank Peereboom goed gebruiken. "Wat ik heb begrepen komen er een hoop supporters, dus dat is waanzinnig”, stelt de trainer. Ook Lucas Jetten blikt uitgebreid vooruit.

Tags

  • #AjaxO18

Socials

Jan Faberski Verhaal

Faberski is ready: 'Voor onszelf en voor de club'

Ajax O18 strijdt zaterdag om de landelijke titel tegen AZ. Uitblinker bij de Amsterdammers op de rechterflank is al weken Jan Faberski. De Pool weet waar hij en zijn teamgenoten voor spelen. "Hier hebben we iedere training van dit seizoen voor gewerkt."

Tags

  • #Faberski

Socials