Samenvatting Jong Ajax - Jong FC Utrecht

Scherpen
Scherpen

Jong Ajax speelde woensdagavond zijn 4e oefenduel van de voorbereiding. In het kader van de Eredivisie Comeback nam de ploeg van trainer Mitchell van der Gaag het op tegen competitiegenoot Jong FC Utrecht.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Eerder werd gewonnen van Telstar (2-0), met dezelfde cijfers verloren van Almere City FC en ook het onderspit gedolven tegen Jong AZ (2-3).

SAMENVATTING ⤵️🎥

00:00/00:00
  • Auto

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

2JR8029

Jong Ajax klopt Telstar op de Toekomst

Jong Ajax heeft zijn 1e zege van de voorbereiding te pakken. Op sportcomplex de Toekomst werd Telstar woensdagmiddag met 2-0 verslagen. Quinten Timber en Max de Waal toonden zich trefzeker voor de formatie van trainer Mitchell van der Gaag.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Hansen

Jong Ajax verspeelt voorsprong tegen Jong AZ

Jong Ajax speelde zaterdag onder tropische temperaturen de 3e oefenwedstrijd in 1 week. Na Almere City FC en Telstar was dit weekend Jong AZ de tegenstander. De Amsterdammers verspeelden een 2-0-voorsprong tegen de talenten uit Alkmaar. Check hier de hoogtepunten van dat duel.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Brobbey

Alle duels Jong Ajax in de 1e periode live op tv

Alle duels van Jong Ajax in de 1e periode van de Keuken Kampioen Divisie worden live uitgezonden via FOX Sports. Dankzij een samenwerking tussen de KNVB, de Keuken Kampioen Divisie en de betaalzender zijn ook alle andere duels in de competitie live te volgen. Hierdoor kunnen de supporters hun favoriete team vanaf de bank blijven steunen. De stadions zijn nog niet volledig toegankelijk voor publiek in verband met de coronamaatregelen.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl