Samenvatting Jong AZ - Jong Ajax | Gelijkspel in Wijdewormer

Jong Ajax heeft donderdagavond een voorsprong verspeeld bij Jong AZ. Een prachtige goal van Christian Rasmussen was niet genoeg voor de overwinning. In de slotfase van de wedstrijd maakte Donny Warmerdam een overtreding in het strafschopgebied en ging de bal op de stip. Reverson zette vanaf elf meter de eindstand op het scorebord.

Tags

  • #JongAjax

Socials

Gerelateerde artikelen

Warmerdam1280

Verslag | Jong Ajax geeft voorsprong uit handen op bezoek bij Jong AZ

Jong Ajax heeft donderdagavond het tweede competitieduel van deze week gelijkgespeeld. De ploeg van John Heitinga kwam op bezoek bij Jong AZ niet verder dan 1-1. Christian Rasmussen schoot de Ajacieden kort voor rust op voorsprong, maar de Alkmaarders kwamen tien minuten voor tijd via een strafschop langszij.

Tags

  • #Jong Ajax

Socials

Sar Header Vertrek

Tijdperk Van der Sar: deze stappen zette Ajax

'Zijn eerste liefde' noemde Edwin van der Sar Ajax op 19 november 2012. De oud-keeper trad ruim tien jaar geleden toe tot de Ajax-directie als directeur marketing. Een ex-profvoetballer op een hoge positie binnen de club, naar het voorbeeld van Johan Cruijff. Van der Sar stopte in 2011 als actief speler bij Manchester United, doorliep een opleiding op de Johan Cruijff University en startte in 2012 in Amsterdam met zijn avontuur.

Tags

  • #VanderSar

Socials

Samenvatting1280

Samenvatting Ajax O17 - AZ | Ajacieden geven twee keer voorspong weg

Ajax O17 is er zaterdagmiddag niet in geslaagd om van AZ O17 te winnen. De ploeg van Yuri Rose kwam op sportcomplex de Toekomst twee keer op voorsprong, maar verloor uiteindelijk met 2-3 van de leeftijdsgenoten uit Alkmaar. Het gat tussen koploper AZ en Ajax bedraagt na deze nederlaag acht punten.

Tags

  • #AjaxO17

Socials