Schreuder neemt deze 29 spelers mee naar Oostenrijk

Alfred Schreuder 1280
Alfred Schreuder 1280

Hoofdtrainer Alfred Schreuder heeft de lijst met namen bekendgemaakt die meegaan op het trainingskamp naar Oostenrijk. Ajax neemt 29 spelers mee naar het Alpenland. De club heeft Lisandro Martínez toestemming gegeven om niet mee te reizen naar Bramberg am Wildkogel.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Ook Maarten Stekelenburg, Mohammed Ihattaren en Amourricho van Axel Dongen ontbreken. Zij blijven in Amsterdam, omdat ze niet fit zijn.

Dit is de volledige spelerslijst:

Remko Pasveer
Jay Gorter
Sten Kremers
Tom de Graaff
Nico Tagliafico
Lisandro Magallán
Perr Schuurs
Daley Blind
Jurriën Timber
Devyne Rensch
Sean Klaiber
Kik Pierie
Owen Wijndal
Youri Regeer
Edson Álvarez
Davy Klaassen
Kenneth Taylor
Mohammed Kudus
Dusan Tadic
Steven Berghuis
Antony
Mohamed Daramy
Steven Bergwijn
Naci Ünüvar
Sontje Hansen
Kristian Hlynsson
Youri Baas
Kian Fitz-Jim
Christian Rasmussen

Gerelateerde artikelen

Martinez In Actie 1280

Ajax en Manchester United bereiken akkoord over Lisandro Martínez

Ajax en Manchester United hebben overeenstemming bereikt over de overgang van Lisandro Martínez. De transfer is nog onder voorbehoud van de medische keuring en de contractuele afhandeling van beide clubs met de speler. De verdediger staat nog tot en met 30 juni 2025 onder contract bij Ajax. Ajax kwam met de Engelse club een transfersom overeen van € 57,37 miljoen. Dat bedrag kan via variabelen nog oplopen naar € 67,37 miljoen.

Tags

  • #Martínez

Socials

Blind Header 880

Liveblog Oostenrijk | Herstellen voor duel met Salzburg

Welkom in het liveblog voor het trainingskamp in Oostenrijk. De Ajax-selectie bivakkeert van zondag 17 juli tot en met zaterdag 23 juli in Bramberg am Wildkogel ter voorbereiding op het nieuwe seizoen. In het Alpenland speelt Ajax ook nog twee oefenduels. In dit liveblog houden we je de volledige week up-to-date.

Tags

  • #PreSeason
  • #Oostenrijk

Socials

Nico 880

Samenvatting Ajax - KAS Eupen

Ajax speelde vrijdagmiddag op sportcomplex de Toekomst een oefenwedstrijd tegen het Belgische KAS Eupen. De aanwinsten Steven Bergwijn en Owen Wijndal maakten hun eerste officieuze minuten in het Ajax-shirt. Zondag vertrekt de selectie naar Oostenrijk voor een trainingskamp.

Tags

  • #PreSeason

Socials