Schuurs: 'Mooie beloning voor het laatste half jaar'

Perr Schuurs heeft een nieuw contract getekend bij Ajax. De verbintenis van de 21-jarige verdediger is opengebroken en met drie jaar verlengd tot medio 2025. Schuurs is vanzelfsprekend blij met het vertrouwen dat hij voelt vanuit de club.

Tags

  • #Schuurs

Socials

"Het is een mooie beloning voor dit afgelopen half jaar, maar ook voor de seizoenen ervoor", vertelt een contente Schuurs.

De verdediger maakte de afgelopen maanden een uitstekende ontwikkeling door. "Ik heb me moeten focussen op het systeem dat we spelen, met veel ruimte in de rug en veel één-op-één-duels. Daarin heb ik mij moeten ontwikkelen. Het verdedigen, de nul willen houden en als team goed staan."

Spelen en prijzen pakken
Voor de Limburger was de nodige interesse van buitenlandse clubs. Dat bracht Schuurs echter nooit aan het twijfelen. "Voor mezelf wist ik wat wilde: hier blijven. Daarom is dit contract ook een mooie beloning. Ik wil nu zoveel mogelijk spelen en prijzen pakken als team."

Na het ondertekenen van zijn nieuwe contract, gaat de focus nu volledig op zondag. De Klassieker wacht. "Die wedstrijd moeten we winnen voor de fans. Voor onszelf en het vertrouwen is het ook heel belangrijk."

Tags

  • #Schuurs

Socials

Gerelateerde artikelen

Headerschuurs

Perr Schuurs tekent bij tot medio 2025

Ajax en Perr Schuurs hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van zijn contract dat liep tot en met 30 juni 2022. De nieuwe verbintenis met de centrale verdediger loopt tot en met 30 juni 2025.

Tags

  • #Schuurs

Socials

Schuurswarm

Schuurs: 'Trots dat ik nu basisspeler ben bij Ajax'

De 20-jarige Perr Schuurs heeft zich in zijn derde seizoen bij Ajax naar een basisplaats centraal in de achterhoede geknokt. Tegen Liverpool speelde hij woensdag een solide wedstrijd. Toch ligt de geboren Limburger nog wakker van het resultaat: 0-1.

Tags

  • #Schuurs

Socials

Perr Schuurs

Schuurs: 'Nu laten zien dat ik er klaar voor ben'

Perr Schuurs staat aan de vooravond van één van z'n belangrijkste seizoenen bij Ajax. De verdediger wil dolgraag een vaste waarde worden in het elftal van trainer Erik ten Hag. Na 2 seizoenen waarin hij mocht ruiken aan het grote werk via Jong Ajax, invalbeurten in Ajax 1 en met enige regelmaat een basisplaats in de hoofdmacht, is hij nu klaar voor een plek in het hart van de defensie.

Tags

  • #PreSeason

Socials