Spaanse arbiter bij Sporting CP - Ajax

Copyright Proshots 6505943 (1)
Copyright Proshots 6505943 (1)

De Spanjaard José María Sánchez fluit Ajax' eerste UEFA Champions League-wedstrijd van het seizoen. Hij zal in Lissabon worden bijgestaan door zijn assistenten en landgenoten Raúl Cabañero en Iñigo Prieto.

Tags

  • #UCL
  • #SPOAJA

Socials

Alejandro Hernández is de VAR. Het is overigens de eerste wedstrijd van de 37-jarige Sánchez in de Champions League. De arbiter was eerder wel actief in de UEFA Europa League, maar floot in dat toernooi nooit een wedstrijd van Ajax.

Sporting CP - Ajax begint woensdagavond om 21:00 uur. De Amsterdammers worden in het Estádio José Alvalade ondersteund door een vol uitvak: alle 1200 beschikbare kaarten werden verkocht.  

Gerelateerde artikelen

Tenhaginterview

Ten Hag: 'Het is niet onmogelijk in deze Champions League-poule'

Erik ten Hag keek donderdagavond met een schuin oog naar de loting van de UEFA Champions League. "Vitesse staat hier op, maar mijn zoon heeft mij op de hoogte gehouden. We hebben ons plan al getrokken voor zondag, maar je gebruikt zo'n wedstrijd toch ter controle."

Tags

  • #UCL
  • #TenHag

Socials

Blind2

Blind over de loting: ‘Er liggen kansen voor ons’

Ajax werd donderdagavond in Istanbul gekoppeld aan Sporting CP, Borussia Dortmund en Besiktas in groep C van de UEFA Champions League. Daley Blind spreekt van een mooie loting, maar waakt voor gemakzucht: "We zullen op ons allerbest moeten zijn om het waar te maken."

Tags

  • #UCL
  • #Blind

Socials