Speel de Šutalo Quiz

POV Header 1920
POV Header 1920

Hij is hier: Josip Šutalo. De Kroaat tekende maandag een contract voor vijf jaar in Amsterdam. Ben jij als Ajax-fan al uitstekend op de hoogte van onze nieuwste aanwinst? Weet jij bijvoorbeeld waar zijn wieg stond? Speel dan de Šutalo quiz en maak kans op een gesigneerd shirt van de verdediger.

Tags

  • #Šutalo

Socials

Beantwoord drie vragen over Ajax' nummer 37 alle drie correct en maak kans op het shirt. We raden je aan om het interview met Šutalo te bekijken om er zeker van te zijn dat je op alle vragen een goed antwoord kan geven.

Speel nu!

Gerelateerde artikelen

Sutaloisinadam1920

POV: Šutalo, welkom bij Ajax

Van Zagreb naar Amsterdam. Josip Šutalo komt over van Dinamo Zagreb en heeft inmiddels zijn contract getekend bij zijn nieuwe club Ajax. We kijken mee hoe Šutalo’s eerste stappen bij Ajax eruitzagen.

Tags

  • #Šutalo

Socials

Header2

Dobrodošli Josip | Rijzende ster Šutalo

Josip Šutalo mag zich officieel Ajacied noemen. De verdedigende versterking van Ajax werd geboren in Bosnië en Herzegovina, maar groeide op in Kroatië. De ster van Šutalo rijst snel en de ambities van de rechtsbenige centrumverdediger zijn groot. Maar wie is deze nieuwe Ajacied eigenlijk? Tijd om de 23-jarige Kroatisch international beter te leren kennen.

Tags

  • #Šutalo

Socials

PB Header 1920

Ajax rondt transfer Šutalo af

Ajax heeft de transfer van Josip Šutalo afgerond. De 23-jarige verdediger komt over van Dinamo Zagreb en tekent een contract met een looptijd van vijf seizoenen, tot en met 30 juni 2028.

Tags

  • #Šutalo

Socials