Spitse gelooft dat er meer in had gezeten tegen Arsenal: 'We hebben de kansen gehad'

Ajax Vrouwen-aanvoerder Sherida Spitse denkt dat haar ploeg een goede kans heeft gemist om zich te plaatsen voor de UEFA Women's Champions League. Over twee duels waren ze helemaal niet de mindere van de Engelse topploeg Arsenal. "Je speelt wel tegen een ploeg met allemaal internationals erin."

Tags

  • #UWCL
  • #Spitse

Socials

"Vooral het zure blijft hangen", sprak Spitse kort na de wedstrijd. 'We hebben namelijk het gevoel dat er meer in had gezeten. We hebben dat moment ook gehad. Zij kregen één kans en verder niet veel meer. Wij hebben meer gecreëerd, maar het zat nét niet mee. We hadden meer op zoek moeten gaan, want die ruimtes lagen er wel. Maar dat heeft met geduld te maken. Ik ben wel trots, maar er zat meer in. Dit was onze kans om in poulefase Champions League te komen."

"We hadden meer verdiend dan dit", vervolgde de aanvoerder. "Hier moeten we wel vertrouwen uit putten en deze mentaliteit uit de Champions League moeten we ook in de competitie laten zien. Dan ga je het de andere teams ook moeilijk maken.”

Gerelateerde artikelen

Bakker Interview 1280

Bakker baalt van nederlaag, maar is trots: 'Arsenal supermoeilijk gemaakt'

Ajax Vrouwen-trainer Suzanne Bakker baalde absoluut van de uitschakeling in de voorronde van de UEFA Women's Champions League, maar was wel trots op haar ploeg. Over twee duels gingen ze nipt onderuit tegen de topploeg uit Engeland. "Hoe moeilijk het nu ook is, maar we mogen echt wel trots zijn."

Tags

  • #UWCL
  • #Bakker

Socials

Kardinaal Balen 1280

Samenvatting Ajax Vrouwen - Arsenal | Net geen Champions League

De Ajax Vrouwen zijn er net niet in geslaagd om het hoofdtoernooi van de UEFA Women's Champions League te bereiken. Na de 2-2 in Londen verloor de ploeg van Suzanne Bakker op sportcomplex de Toekomst met het meest minimale verschil: 0-1.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Teleurstellign Weerden 880

Verslag | Ajax Vrouwen redden het nét niet tegen Arsenal

De Ajax Vrouwen hebben het in de strijd om een UEFA Women's Champions League-ticket nipt moeten afleggen tegen de Engelse topclub Arsenal. Na de verrassende 2-2 in Londen, verloor de ploeg van trainer Suzanne Bakker met minimaal verschil op de Toekomst. Een goal vlak na rust van Vivianne Miedema werd de dappere thuisploeg fataal: 0-1.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials