Spitse zet handtekening onder meerjarig contract

Spitse 1420 Header
Spitse 1420 Header

Ajax en Sherida Spitse hebben overeenstemming bereikt over een nieuwe verbintenis. Het kersverse contract loopt tot en met 30 juni 2025. De middenvelder van de Ajax Vrouwen speelt sinds 1 januari 2021 in Amsterdam. Ze kwam anderhalf jaar geleden over van het Noorse Vålerenga IF.

Tags

  • #Spitse

Socials

De 32-jarige speler van de Ajax Vrouwen slechtte vrijdagavond de magische grens van tweehonderd interlands. Met de Oranje Leeuwinnen werd ze in 2017 Europees kampioen en in 2019 tweede op het WK.

In haar periode als Ajacied won Spitse de Eredivisie Cup in 2021 en de KNVB Beker het afgelopen seizoen.

Gerelateerde artikelen

Spitse Interview 1280

Spitse wil nog heel lang voetballen: 'Ik was er snel uit: Ajax is mijn club'

Recordinternational Sherida Spitse (32) blijft Ajax trouw. De middenvelder heeft haar contract met drie seizoenen verlengd. Voor de komende periode heeft ze één groot doel. "Bij elke club waar ik speelde, wilde ik prijzen pakken. De hoofdprijs is kampioen worden. Dat is bij veel clubs gelukt en wil ik bij Ajax ook bereiken.'

Tags

  • #Spitse

Socials

Spitse Penalty Oranje 1280

Jubilerende Spitse verliest oefenduel met Oranje Leeuwinnen

Ajax Vrouwen-middenvelder Sherida Spitse heeft bij haar 200e interland voor Oranje met 5-1 verloren van Engeland. De 32-jarige recordinternational gaf de assist bij de 0-1 van Nederland, maar miste in de tweede helft vanaf elf meter. Het oefenduel in Leeds werd gespeeld ter voorbereiding op het EK.

Tags

  • #Interlands

Socials

Kelly1

Reportage | Veel lol en optimisme bij 'debuut' Ajax Vrouwen Zaterdag 1

Voor de Ajax Vrouwen Zaterdag 1 was het een gedenkwaardige zondag. In het jubileumweekend dat 25 jaar de Toekomst werd gevierd, speelde het onlangs opgerichte team zijn eerste wedstrijd. In deze reportage krijg je een fraai kijkje in hoe dat officieuze debuut verliep onder leiding van coach Kelly Zeeman.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials