Lees hier meer over de start van de verkoop van losse kaarten van Eredivisie-wedstrijden

Blind Ajax Kaartverkoop 1280
Blind Ajax Kaartverkoop 1280

Wil je graag een wedstrijd van Ajax bezoeken? Op maandag 18 juli start de kaartverkoop van alle thuiswedstrijden uit de eerste seizoenshelft. Om te beginnen met de thuiswedstrijd tegen FC Groningen, op 14 augustus.

Tags

  • #Eredivisie

Socials

Kaarten zijn beschikbaar vanaf € 30. Door het hoge aantal seizoenkaarthouders zal de beschikbaarheid echter beperkt zijn.

Verkoopschema

  • Seizoenkaarthouders, 18 juli 10:00
  • Supportersvereniging Ajax, 20 juli 10:00
  • Club Cardhouders, 21 juli 10:00

Seizoenkaarthouders kunnen één kaart per wedstrijd bijkopen, bij meerdere seizoenkaarten maximaal twee kaarten. Leden van Supportersvereniging Ajax en Club Cardhouders kunnen twee kaarten (sc Heerenveen, Vitesse en PSV) of vier kaarten (FC Groningen, Cambuur, Go Ahead Eagles en Excelsior) per wedstrijd kopen.

Op vrijdag 22 juli start om 10:00 uur de vrije verkoop voor de duels met FC Groningen, sc Heerenveen, Excelsior en Vitesse. Alle Ajacieden kunnen dan kaarten kopen, een Club Card is niet nodig.

Mindervaliden
De losse kaarten voor de mindervaliden vakken zijn vanaf donderdag 21 juli 14.00 uur te koop voor Mindervalide Club Cardhouders, zij kunnen 1 set kaarten bestellen.

Samen naar de wedstrijd?
Wil je met andere Ajacieden naar de wedstrijd? Voeg deze personen dan toe aan Friends & Family in je ‘Mijn Ajax’ account. Na acceptatie van de uitnodiging kan je eenvoudig kaarten voor elkaar bestellen. We raden aan om dit ruim voor de verkoop te doen.

Op de hoogte blijven?
Wil je bericht ontvangen als de verkoop van start gaat, laat dan hier je gegevens achter.

Gerelateerde artikelen

Kudus1

Kaartverkoop Johan Cruijff Schaal

De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal gaat dit jaar tussen Ajax en PSV. Het duel wordt op zaterdag 7 augustus in de Johan Cruijff ArenA gespeeld. De aftrap is om 20:00 uur. De kaarten om de Johan Cruijff Schaal zijn te bestellen vanaf € 15 en jij kunt erbij zijn. We mogen bij dit duel zowel Ajacieden als PSV-fans (in het bezoekersvak) verwelkomen in de Johan Cruijff ArenA.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

Aviv Hoofdfoto 1280

Welkom, Aviv | 'Ajax is een grote speler op het gebied van media'

Ajax heeft een nieuwe host voor de mediakanalen. Aviv Levy Shoshan neemt per direct de rol van David Butler over. Hij vertrok in de winter naar Paris Saint-Germain. Shoshan reisde eerder voor het onlineplatform 433 de wereld over om interviews te maken met (ster)voetballers en was de spin in het web van het socialmedia-kanaal van voetbalclub FC Barcelona.

Tags

  • #Aviv

Socials

Veronica 1280

Ajax en Radio Veronica verlengen samenwerking

Ajax en Radio Veronica hebben hun mediapartnership verlengd. Radio Veronica is al sinds 2009 verbonden aan Ajax en met deze verlengde overeenkomst blijft Radio Veronica tot 2025 Official Media Partner van Ajax. Naast de samenwerking met Radio Veronica blijft Ajax ook samenwerken met onder andere JUKE en andere (online) radio- en themastations van Talpa Radio.

Tags

  • #Veronica

Socials