Supercup-duel Ajax Vrouwen bij Twente Vrouwen live bij ESPN

Vrouwen Live Op ESPN 1280
Vrouwen Live Op ESPN 1280

De strijd om de Supercup tussen FC Twente Vrouwen en Ajax Vrouwen op zondag 11 september wordt live uitgezonden op ESPN.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajax Vrouwen beleven zondag 11 september een primeur. Voor het eerst in de historie wordt er een Supercup-duel gespeeld bij de vrouwen. Bekerwinnaar Ajax neemt het in de Grolsch Veste op tegen landskampioen FC Twente.

De wedstrijd vanaf 12:15 uur live uitgezonden op de hoofdzender van ESPN. De wedstrijd om de Supercup is, net zoals bij de mannen, een opwarmer voor de Eredivisie. Die gaat bij de vrouwen op vrijdag 16 september van start.

Gerelateerde artikelen

Verhoeve Close 1280

Geen doelpunten bij oefenduel tussen FC Köln en Ajax Vrouwen

De oefenwedstrijd tussen FC Köln en Ajax Vrouwen is geëindigd in een doelpuntloos gelijkspel. De Ajacieden raakten nog wel eenmaal het aluminium, maar troffen dus verder geen doel. Volgende week oefenen de Ajax Vrouwen nog tegen SGS Essen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Header Kop 1280

Kop is blij om terug te zijn: 'Het was echt genieten'

Lize Kop moest vorig seizoen vanaf de zijlijn toekijken vanwege een zware blessure. In Denemarken maakte de 24-jarige keeper in de eerste voorronde van de UEFA Women's Champions League tegen Kristianstads DFF haar officiële rentree. We spraken haar tijdens de trip. "Ik had er zo lang op gewacht, een lekker moment."

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #Kop

Socials