Taylor wint Goal of the Month mei: 'Dacht dat Bounida zou winnen'

De geplaatste bal in de kruising op bezoek bij FC Volendam van Kenneth Taylor is verkozen tot mooiste doelpunt van de maand mei. Na afloop van de training kreeg de Ajacied de Lasse Schöne Trophy uitgereikt. Goal of the Month is powered by Curaçao.

Tags

  • #GOTM

Socials

"Ik zag ook andere mooie doelpunten en had het niet verwacht", begint Taylor. "Toen ik hem terugkeek vond ik hem mooier dan op het veld. We schieten vaak vanaf de zestien, maar dan nemen we de bal aan. Nu schoot ik de bal in een keer."

Genomineerden
Taylor bekijkt de treffers van Bergwijn die ook genomineerd waren. "Hele mooie doelpunten van Steven." Vervolgens ziet hij de overige kanshebbers van de maand mei. "Ik dacht dat deze zou winnen", zegt Taylor over de goal van Rayane Bounida.

"Eigenlijk is het ook Chuba Akpom zijn goal", gaat Taylor verder als hij zijn eigen doelpunt nogmaals ziet. "Een teamgoal vind ik zelf. De prijs krijgt een mooi plekje."

Gerelateerde artikelen

Farioli Header Training 20 06

Farioli beweegt tussen Ajacieden tijdens tweede training

De voorbereiding op het nieuwe seizoen voor Ajax ging donderdag verder met een training waar de pers bij aanwezig mocht zijn. Zij zagen een fanatieke Francesco Farioli die coachend en wijzend tussen zijn spelers aan het werk was.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Training Day 20 Juni

De kop is eraf, energieke start in Amsterdam

Met een bevlogen en energieke Francesco Farioli tussen de spelers werd donderdag de tweede training afgerond. Op sportcomplex de Toekomst leidde de hoofdtrainer met zijn assistenten een fanatieke sessie. De kop is eraf voor Ajax.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Loting EL 1920

Ajax loot FK Vojvodina in tweede voorronde UEFA Europa League

Ajax treft FK Vojvodina in de tweede voorronde van de UEFA Europa League. Dat wees de loting in het Zwitserse Nyon woensdagmiddag uit. Ajax speelt eerst een thuiswedstrijd op donderdag 25 juli. De return is op 1 augustus. Meer informatie over de kaartverkoop volgt snel via de officiële kanalen.

Tags

  • #UEL

Socials