De kop is eraf, energieke start in Amsterdam

Met een bevlogen en energieke Francesco Farioli tussen de spelers werd donderdag de tweede training afgerond. Op sportcomplex de Toekomst leidde de hoofdtrainer met zijn assistenten een fanatieke sessie. De kop is eraf voor Ajax.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Silvanovosaankomst1920

Ajax-spelers keren terug van zomerstop: 'Samen iets opbouwen'

Een voor een liepen de Ajacieden sportcomplex de Toekomst op; van Steven Berghuis tot Jordan Henderson en van Chuba Akpom tot Kenneth Taylor. De ene verbleef een paar dagen op Ibiza, de ander besloot Los Angeles van dichtbij te bekijken. Maar na een periode van rust staat het nieuwe seizoen voor de deur. En de Ajacieden kunnen niet wachten om zich na een moeilijk seizoen te revancheren. "We willen echt iets gaan opbouwen. Daar zijn we wel aan toe."

Tags

  • #PreSeason

Socials

Farioli Header Training 20 06

Farioli beweegt tussen Ajacieden tijdens tweede training

De voorbereiding op het nieuwe seizoen voor Ajax ging donderdag verder met een training waar de pers bij aanwezig mocht zijn. Zij zagen een fanatieke Francesco Farioli die coachend en wijzend tussen zijn spelers aan het werk was.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Preseason1920

Eerste drie oefentegenstanders bekend

De voorbereiding van Ajax op seizoen 2024/2025 krijgt steeds meer vorm. Afgelopen week hebben de meeste niet-internationals zich gemeld op sportcomplex de Toekomst. Woensdag stonden medische testen op het programma, donderdagochtend was de eerste veldtraining.

Tags

  • #PreSeason

Socials