Tiny Hoekstra verlengt contract

Contract T.Hoekstra 1920
Contract T.Hoekstra 1920

Tiny Hoekstra heeft haar contract bij de Ajax Vrouwen met twee jaar verlengd. De aanvaller ligt na haar ondertekening tot en met 30 juni 2025 vast in Amsterdam. Haar vorige overeenkomst liep tot medio 2023.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstra (Rinsumageest, 15 september 1996) kwam in de zomer van 2021 over van sc Heerenveen. In Friesland was ze negen seizoenen actief voordat ze de overstap maakte naar Amsterdam.

Met de Ajax Vrouwen veroverde Hoekstra in 2022 de KNVB Beker en het landskampioenschap in 2023. Het afgelopen seizoen werd Hoekstra voor het eerst opgenomen in de definitieve selectie van de Oranje Leeuwinnen, tot een debuut kwam ze nog niet.

In totaal speelde ze tot nu toe 26 wedstrijden voor de Ajax Vrouwen waarin ze 23 keer het net wist te vinden.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Eredivisiecupajaxpsv Leuchter 1420

Ruime oefenzege voor Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagmiddag de eerste oefenwedstrijd gespeeld en daarin gelijk de eerste zege behaald op FC Köln. In een wedstrijd die drie keer 27 minuten duurde, scoorde de ploeg van trainer Suzanne Bakker er zelf vijf en kreeg pas bij een 0-5-voorsprong een goal tegen: 1-5.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Klonia En Tolhoek 1920

Ajax contracteert De Klonia en Tolhoek

Ajax heeft Danique Tolhoek en Daliyah de Klonia gecontracteerd. De speelsters tekenden beiden een tweejarig contract tot medio 2025. Ook behoren ze vanaf dit seizoen tot de selectie van Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Hoekstra Header

Hoekstra in vorm bij Ajax Vrouwen: 'Ik heb mijn kans gegrepen'

Acht goals na zeven competitieduels voor Tiny Hoekstra bij de Ajax Vrouwen, dé speler in vorm. De Friese aanvaller kwam vorig seizoen over van sc Heerenveen en heeft het rustige Noorden verruild voor het drukke Amsterdam. "Het was even wennen, maar ik vind het hartstikke leuk."

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials