Win een stedentrip voor twee naar een TUI City of Memories: Madrid

Ajax speelt regelmatig een Europees uitduel in een prachtige stad. Het draait dan voornamelijk om de wedstrijd en het stadion, maar deze steden hebben nog veel meer te bieden. Onze partner TUI wil jou graag de andere kant van zo'n City of Memories laten zien.

Tags

  • #CityOfMemories
  • #TUI

Socials

Madrid '19
Jij kunt een verzorgde stedentrip voor twee winnen naar Madrid, een prachtige stad met een nog mooiere Ajax-herinnering. De stad waar Ajax in 2019 met ruime cijfers en frivool voetbal Real Madrid uitschakelde in de Champions League. Samen met Klaas Jan Huntelaar blikken we terug op deze bijzondere dag.

Memory game
Speel de memory game en maak kans op deze stedentrip voor twee personen t.w.v. 1000,- (inclusief verblijf en vlucht/treinreis). Bovendien krijg je als deelnemer €50,- korting bij het boeken van een stedentrip via TUI.

Speel mee

Gerelateerde artikelen

Athene Nieuwe Versie Tui

Win een reis voor twee naar een TUI City of Memories: Athene

Ajax speelt regelmatig een Europees uitduel in een prachtige stad: een City of Memories. De wedstrijd en het stadion staan dan centraal, maar deze steden hebben nog veel meer te bieden. Onze partner TUI wil jou graag de andere kant van één van deze steden laten zien.

Tags

  • #CityOfMemories

Socials

TUI

TUI City of Memories

Ajax speelt regelmatig een Europees uitduel in een prachtige stad. Het draait dan voornamelijk om de wedstrijd en het stadion, maar deze steden hebben nog veel meer te bieden. Onze partner TUI wil jou graag de andere kant van zo’n City of Memories laten zien.

Tags

  • #TUI

Socials

HEADEROPTIE2

Special | Real Madrid - Ajax: 'Nu moet Real er 100 maken!'

Op 5 maart 2019, exact vijf jaar geleden, schreef Ajax tegen Real Madrid een nieuw hoofdstuk in de rijke clubgeschiedenis. Twee jaar later blikten Dusan Tadic, Daley Blind, Nico Tagliafico en Erik ten Hag in de special 'Nu moet Real er 100 maken!' terug op die memorabele avond in Madrid.

Tags

  • #UCL
  • #REAAJA

Socials