Van Boekel fluit uitduel met Willem II

Boekel Pol Van 1280 2122 Copyright Proshots 14821097
Boekel Pol Van 1280 2122 Copyright Proshots 14821097

Pol van Boekel is de scheidsrechter bij het competitieduel Willem II – Ajax. De arbiter wordt terzijde gestaan door de assistent-scheidsrechters Rogier Honig en Bas van Dongen. In het Koning Willem II Stadion is Joey Kooij de vierde official. Het duel in de 23e speelronde van de Eredivisie wordt zaterdag vanaf 18:45 uur gespeeld.

Tags

  • #WILAJA

Socials

De VAR is Edwin van de Graaf. Dave Goossens is de assistent-VAR.

Laatste Ajax-duel van Van Boekel
Het laatste Ajax-duel dat Van Boekel floot, was eerder dit seizoen de thuiswedstrijd tegen FC Groningen. Op zaterdag 25 september 2021 won Ajax met 3-0. In de Johan Cruijff ArenA scoorden Edson Álvarez, Antony en Noussair Mazraoui. Het was in 2021/2022 tot nu toe het enige duel van de Amsterdammers waarin Van Boekel de leiding had.

Eerder dit seizoen: Ajax - Willem II
Ajax en Willem II troffen elkaar eerder dit seizoen op donderdag 2 december 2021. Het midweekse Eredivisie-duel leverde een klinkende 5-0-overwinning op. Antony scoorde twee keer tegen de Tilburgers. De overige goals waren van Lisandro Martínez, Davy Klaassen en Danilo.

Tags

  • #WILAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Mazraoui GOTM 1280

Mazraoui wint Goal of the Month: 'Ik heb wat met zijlijnen'

De winnende treffer van Noussair Mazraoui op bezoek bij PSV is door jullie verkozen tot het mooiste doelpunt van de maand januari. Bij het overhandigen van de Lasse Schöne Trofee vertelt Mazraoui over de bijzondere en belangrijke goal.

Tags

  • #GOTM
  • #Mazraoui

Socials