Van den Bighelaar in verwachting

Bighelaar Zwanger1420
Bighelaar Zwanger1420

Marjolijn van den Bighelaar is in verwachting van haar eerste kind. De 31-jarige aanvaller, die eind juni is uitgerekend, komt dit seizoen daarom niet meer in actie voor Ajax Vrouwen. Wel blijft ze voorlopig trainen op de club.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Ajacied deelde het mooie nieuws zaterdag met het team. "Ik ben uiteraard ontzettend blij en voel me momenteel gelukkig goed. De reacties waren heel positief, en ik kijk enorm uit naar wat 2022 gaat brengen", aldus Van den Bighelaar, die zich nog beraadt op haar plannen na de zwangerschap. "De antwoorden op die vragen komen vanzelf de komende tijd, zeker is dat ik nog altijd houd en geniet van het spel!"

79 doelpunten
De spits maakte haar laatste minuten voor de Amsterdammers in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen Excelsior Vrouwen, op 21 november van dit jaar. Van den Bighelaar speelde na teamgenoot Liza van der Most de meeste wedstrijden voor Ajax Vrouwen.

Sinds haar komst in het seizoen 2013/2014 kwam ze tot 186 wedstrijden en scoorde ze maar liefst 79 doelpunten. Daarmee is de spits topscorer aller tijden van Ajax Vrouwen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Gerelateerde artikelen

Kruize1280

Ajax Vrouwen in oefenduel te sterk voor PEC Zwolle

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagmiddag op sportcomplex de Toekomst een oefenwedstrijd met 1-0 gewonnen van PEC Zwolle. Elisha Kruize, die voor het Ajax Talententeam speelt, maakte na iets meer dan tien minuten spelen de enige treffer van de middag.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Bighelaar 2

Dedicated | Van den Bighelaar over tegenslag, discipline en dromen

Marjolijn van den Bighelaar speelt sinds 2013 voor de Ajax Vrouwen. Met de captain gaan we terug in de tijd en halen we herinneringen op aan haar jeugdteam, met een jaloerse broer als teamgenoot. Ook vertelt de aanvaller welke stappen ze heeft gemaakt met de Ajax Vrouwen, mede dankzij hoofdsponsor ABN AMRO. Een portret over haar weg naar de top.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #VandenBighelaar

Socials