Van Praag legt krans bij Nationale Sportherdenking

Sportherdenking Header
Sportherdenking Header

Michael van Praag heeft zaterdag tijdens de jaarlijkse Nationale Sportherdenking bij het Olympisch Stadion namens Ajax een krans neergelegd.

Tags

  • #Sportherdenking

Socials

Tijdens de Nationale Sportherdenking stonden de aanwezigen stil bij de vele sporters, die ons tijdens de Tweede Oorlog zijn ontvallen. Het sportleven bloeide gedurende deze periode als nooit tevoren en sporten was voor veel mensen een afleiding van de dagelijkse ellende. 

Sinds 2005 vindt de herdenking jaarlijks plaats op 4 mei bij het Olympisch Stadion en ieder jaar staat er een thema centraal. Ditmaal stond de zwemsport centraal, vanwege de verschillende rollen van de sport gedurende de Tweede Wereldoorlog.

Gerelateerde artikelen

Taylor Header

In beeld | Ajax richt blik op FC Volendam

Ajax heeft zaterdag de afsluitende training afgewerkt richting de wedstrijd in de 32e speelronde van de Eredivisie. De Amsterdammers spelen zondag om 14:30 uur op bezoek bij FC Volendam.

Tags

  • #VOLAJA

Socials

KEEPERSITEM RAMAJ Still

De kunst van keepers: een diepgaande analyse met Ramaj

Ontdek de wereld van keeperskunsten met Diant Ramaj. In dit item van Inside Ajax bespreken we met de Ajax-sluitpost de kwaliteiten van tien topdoelmannen. Van fenomenale reflexen tot ongeëvenaarde leiderschapsvaardigheden: elk aspect wordt grondig geanalyseerd.

Tags

  • #Ramaj

Socials