Verslag | Grant bezorgt Ajax Vrouwen gelijkspel in München

Goal1920
Goal1920

De Ajax Vrouwen hebben een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen Bayern München in de UEFA Women's Champions League. De ploeg van Suzanne Bakker keek al vroeg in de wedstrijd tegen een achterstand aan, maar kwam via Chasity Grant langszij: 1-1. De Ajax Vrouwen blijven derde in poule C.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials

Vanwege het gelijkspel in Duitsland blijft het verschil met Bayern München één punt in de poule. Komende woensdag is overigens de return in Amsterdam. Dan ontvangen de Ajax Vrouwen de Duitse grootmacht in de Johan Cruijff ArenA.

De Ajax Vrouwen troffen Bayern München ook al eens in 2020 in de Women’s Champions League. Toen waren de Duitsers nog twee keer te sterk. In München werd het 3-0. Op de Toekomst eindigde het treffen in een 1-3-nederlaag.

Bayern München – Ajax Vrouwen 1-1 (1-1)
02. Schüller 1-0
38. Grant 1-1

Ajax Vrouwen: Van Eijk, Keijzer, De Sanders (64. Kardinaal), Spitse, Weerden, Noordam, Yohannes (64. Noordman), Van Gool; Grant (72. Keukelaar), Leuchter, T. Hoekstra (89. Verhoeve)

Gerelateerde artikelen

Veldinspectie1920

In beeld | Van de Toekomst naar FC Bayern Campus

De Ajax Vrouwen werkten woensdag een druk programma af in aanloop naar de derde groepswedstrijd in de UEFA Women’s Champions League. Onze huisfotograaf volgde de ploeg van Suzanne Bakker op de voet en legde de mooiste momenten vast op pre-matchday.

Tags

  • #UWCL
  • #AjaxVrouwen

Socials