Duels met Holstein Kiel en Union Berlin live op YouTube-kanaal Ajax

2020 08 22 Red Bull Salzburg Ajax 0031
2020 08 22 Red Bull Salzburg Ajax 0031

De oefenduels van Ajax met Holstein Kiel (dinsdag) en Union Berlin (zondag) zijn live te volgen op het YouTube-kanaal van Ajax.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De wedstrijd van dinsdag tegen 2e Bundesliga-club Holstein Kiel zie je morgen vanaf 14:00 uur via deze link. De 2 genoemde oefenpartijen vormen samen met ontmoetingen met Hertha BSC en Eintracht Franfurt het sluitstuk van de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Het trainingskamp in Oostenrijk verliep eerder al succesvol, met goede overwinningen op Wolfsberger AC (2-0) en Red Bull Salzburg (1-4). Ook de vriendschappelijke wedstrijden tegen Hertha BSC en Eintracht Frankfurt hoef je overigens niet te missen; beide partijen worden uitgezonden op Ziggo Sport. 

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Juichen 2

Ajax besluit trainingskamp in Oostenrijk met knappe zege

Ajax heeft het trainingskamp in Oostenrijk afgesloten met een knappe zege. Red Bull Salzburg werd in eigen stadion met 1-4 verslagen. Ryan Gravenberch en Antony waren voor rust de Amsterdamse doelpuntenmakers, waarna Donny van de Beek en Devyne Rensch in de tweede helft nog een duit in het zakje deden.

Tags

  • #PreSeason

Socials

ETH

Ten Hag: 'We zijn naar elkaar toe gegroeid'

De reactie van Erik ten Hag na afloop van het oefenduel bij Red Bull Salzburg, waarmee het trainingskamp in Oostenrijk met een goed gevoel werd afgesloten.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Wil jij op de hoogte blijven van Ajax?

Ontvang meldingen bij updates op Ajax.nl