Warming Up | Van Bodø tot Alkmaar

Knuffelgoal1920
Knuffelgoal1920

Na een wonderlijke avond in het noorden van Noorwegen kijken we in deze aflevering van de Ajax Podcast terug op de wedstrijd tegen Bodø/Glimt met Kenneth Taylor en Diant Ramaj. Verder reageert trainer John van ‘t Schip op de loting voor de achtste finale van de UEFA Conference League en kijkt hij vooruit naar AZ-uit.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials


Top 5
Deze week behandelen we het volgende Ajax-nieuws:

  1. Berghuis zet Ajax op voorsprong in Noorwegen
  2. De tweede helft tegen Bodø/Glimt was bizar
  3. Matchwinner Taylor aan het woord
  4. Ramaj hield Ajax op de been
  5. Ajax naar Engeland in de achtste finale van de Conference League

Ask Ajax
Jaydon Banel beantwoordt een vraag van luisteraar Sanne over zijn rugnummer in de rubriek 'Ask Ajax'! Stuur nu ook jouw vraag naar podcast@ajax.nl. Iedere maand krijgt de inzender van de leukste vraag een Ajax-shirt thuisgestuurd!

Ajax Radio
Deze week is Ajax Radio er om kwart voor vijf op zondag 25 februari voor het verslag van AZ - Ajax. Volg de wedstrijden negentig minuten live en zonder onderbreking op Ajax Radio via ajax.nl, de Ajax app of via onze eigen zender op JUKE.

Gerelateerde artikelen

240222 Van T Schip

Van 't Schip over loting: 'Mooi affiche in het Mekka van het voetbal'

Ajax plaatste zich donderdag ten koste van Bodø/Glimt voor de achtste finales van de UEFA Conference League. Hierin zullen de Amsterdammers het op gaan nemen tegen Aston Villa. Trainer John van 't Schip kijkt uit naar het tweeluik met de Engelsen. "Het wordt een heel zware dobber."

Tags

  • #UECL
  • #VantSchip

Socials

Teamconferenceleague1920

Informatie kaartverkoop Ajax - Aston Villa

Na de overwinning van donderdagavond in Noorwegen tegen Bodø/Glimt (1-2) speelt Ajax de achtste finale van de UEFA Conference League. Op donderdag 7 maart 18:45 uur neemt Ajax het in de Johan Cruijff ArenA op tegen Aston Villa. Een week later volgt de return in Engeland: op donderdag 14 maart om 21:00 uur (20:00 uur plaatselijke tijd). De kaartverkoop voor het thuisduel gaat maandag 26 februari van start.

Tags

  • #UECL

Socials