Seizoenkaart

Seizoenkaart
Een seizoenkaart voor jouw Ajax. Beleef de thuisduels vanaf je eigen plek bij 17 competitieduels. Daarnaast ontvang je 10% korting op Ajax artikelen en heb je voorrang bij kaartverkopen voor bijvoorbeeld Europese wedstrijden.

Informatie over de verlenging
Je kunt je seizoenkaart(en) niet meer verlengen. De deadline hiervoor was 30 juni.

Het overschrijven van een seizoenkaart

Het is helaas niet meer mogelijk om een naamsoverschrijving voor seizoen 20-21 in te dienen. De deadline hiervoor was 19 juni.

Verplaatsen of extra kaart
Het is vooralsnog niet mogelijk om te verplaatsen of een extra kaart aan te schaffen. Mocht dit veranderen, laten wij het via onze kanalen weten.

Interesse in een seizoenkaart?
Momenteel kun je geen seizoenkaart kopen. Laat hier je interesse achter om op de hoogte te blijven.

Club Card

Een Club Card geeft jou de mogelijkheid om kaarten te kopen voor de thuisduels tegen FC Utrecht, Feyenoord en ADO Den Haag.

Aanvragen 
Je kunt eenvoudig online een Club Card aanvragen in onze ticketshop. De Club Card is vijf jaar geldig en kost eenmalig €6. Houd rekening met een verwerkingstijd van ongeveer 5 werkdagen. 

Je kunt een Club Card aanvragen als je woonachtig bent in Nederland en niet in het bezit bent van een Club Card van een andere club.

SVA

Via de Supportersvereniging Ajax kun je je aanmelden voor een lidmaatschap; Ajax Life (18+), Ajax Jonge Schare (13 - 18 jaar) en Ajax Kids Club (0 - 12 jaar). Met een lidmaatschap krijg je tijdens een kaartverkoop voorrang op Ajax Club Card-houders, 10% korting op Ajax artikelen en kun je deelnemen aan de georganiseerde evenementen. Klik hier voor meer informatie. 

Kaarten bestellen

Alle wedstrijden zijn uitverkocht. Wil je op de hoogte blijven over de verkoop? Klik dan hier.