Menu

Seizoenkaart

Een seizoenkaart voor jouw Ajax. Beleef de thuisduels vanaf je eigen plek bij 17 competitieduels. Daarnaast ontvang je 10% korting op Ajax artikelen en heb je voorrang bij kaartverkopen voor bijvoorbeeld Europese wedstrijden.


Start verkoop

Tegen het einde van elk seizoen kun je een seizoenkaart kopen. Zodra de verkoop van start gaat communiceren wij dit via onze Ajax-kanalen. Mocht je op de hoogte willen blijven over de seizoenkaartverkoop, laat dan hier je interesse achter.

Prijzen

De prijs van een seizoenkaart is afhankelijk van de plek in de Johan Cruijff ArenA. Hoe meer je richting de middenlijn gaat, hoe duurder de plekken worden. Hierbij houden we altijd rekening met een lage instapprijs.

Exclusieve vakken

Voor families is er een familievak beschikbaar. Aangezien er altijd veel vraag is naar dit vak en het aanbod beperkt, is het goed om te weten dat er uitgeweken kan worden naar andere hoekvakken en lange zijdes.

Daarnaast is de F-Side voor de fanatieke Ajacied. De wachttijd voor deze vakken is inmiddels 10 seizoenen en om teleurstelling te voorkomen kun je je niet meer inschrijven voor de wachtlijst. Mocht dit veranderen dan delen we dat via de Ajax-kanalen.