Ajax - sc Heerenveen verplaatst naar zondag

Tadic 2
Tadic 2

De wedstrijd tussen Ajax en sc Heerenveen is verplaatst. Het duel zou plaatsvinden op zaterdagavond om 18:45 uur, maar wordt nu aanstaande zondagmiddag om 14:30 uur gespeeld.

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Arbiter bij het duel tegen de Friezen is Björn Kuipers. Volgende week woensdag staat de eerste wedstrijd van Ajax in de UEFA Champions League op de rol. Liverpool is dan de tegenstander. 

Momenteel zijn veel Ajacieden druk met interlandvoetbal. Daarover lees je meer in het interland-alert

Tags

  • #AJAHEE

Socials

Gerelateerde artikelen

Cid72701 Tadicblij

Tadic leidt Ajax naar zege in Heerenveen

Ajax boekt na een teleurstellende reeks eindelijk weer een overtuigende overwinning. Op bezoek in Friesland winnen de Amsterdammers met 1-3 van sc Heerenveen mede dankzij 2 goals van aanvoerder Dusan Tadic. Jurriën Timber maakt zijn debuut en Quincy Promes scoort het 3e Amsterdamse doelpunt.

Tags

  • #heeaja

Socials

Schuursterug

Interland-alert | Ajacieden keren terug

De interlandbreak is in volle gang. Verschillende Ajacieden hebben al minuten gemaakt voor hun nationale ploeg en er staat nog genoeg op het programma. Via dit liveblog hielden we je de afgelopen week op de hoogte van de Ajacieden die waren afgereisd naar hun nationale ploeg. In november keert het interland-alert weer terug.

Tags

  • #Interlands

Socials

Hoofdfoto Nouryon

Ajax en Nouryon sluiten partnership

Ajax en Nouryon hebben een driejarige overeenkomst getekend. Nouryon, een internationaal opererende speler in productie van essentiële chemicaliën met het hoofdkantoor nabij de Johan Cruijff ArenA, wordt Official Supplier van de club.

Tags

  • #Nouryon

Socials