BLOX official cryptocurrency partner Ajax

Bloxfoto2
Bloxfoto2

Ajax en BLOX hebben een partnershipovereenkomst getekend. Het Nederlandse bedrijf verbindt zich voor drie seizoenen aan Ajax als Official Partner. BLOX is één van de grootste aanbieders van cryptocurrencies en wil op een verantwoorde wijze met unieke aanbiedingen relevant zijn voor geïnteresseerde Ajax-fans.

Tags

  • #BLOX

Socials

BLOX staat geregistreerd bij De Nederlandsche Bank en is een partij die al langere tijd actief is in de markt. Via de mobiele app van BLOX is het zeer eenvoudig om cryptocurrencies zoals bitcoin en ethereum te kopen en te verhandelen.

Davy Stevens, CEO BLOX: "Wij willen cryptocurrency laagdrempelig en leuk maken en houden. Sinds 2013 zijn we actief en hebben we al veel Nederlanders kennis laten maken met cryptocurrencies. Het partnership met Ajax past naadloos bij onze Europese groeiambities en helpt ons onze naamsbekendheid verder te vergroten. Door middel van unieke aanbiedingen willen we fans op een veilige manier kennis laten maken met cryptocurrency."

Menno Geelen, Commercieel Directeur Ajax: "We verwelkomen BLOX met veel plezier in onze partner-groep. Hun ambitie spreekt me aan, alsmede de manier waarop ze crypto op een eenvoudige, verantwoorde en veilige manier onder de aandacht van geïnteresseerde kopers brengen."

Gerelateerde artikelen

Cocacola1280

Coca-Cola officiële partner van Ajax

Coca-Cola European Partners en AFC Ajax hebben vandaag een partnershipovereenkomst gesloten. Hiermee wordt Coca-Cola de komende drie seizoenen Official Partner van Ajax. In dit partnership draait het om het samenbrengen van fans en hen unieke ervaringen te gaan bieden. Coca-Cola zal verschillende merken uit haar brede productportfolio van dranken presenteren met mooie activaties voor Coca-Cola Zero Sugar, het natuurlijke mineraalwater Chaudfontaine, Aquarius en Fuze Tea.

Tags

  • #ForTheFuture

Socials

Businessdrukker2

Businessdrukker Official Supplier van Ajax

AFC Ajax en Businessdrukker hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend. Businessdrukker is de komende drie seizoenen Official Supplier van Ajax. Businessdrukker gaat voor Ajax het exclusieve papieren drukwerk verzorgen en tevens op het vlak van exposure & hospitality aanwezig zijn in de Johan Cruijff ArenA. 

Tags

  • #Business

Socials

Staanheader

STAAN en Ajax sluiten partnership

STAAN Finance & Consultancy en AFC Ajax hebben een partnership afgesloten. STAAN is de komende twee seizoenen Official Supplier van Ajax en tevens Official Finance & BI Recruitment Partner. STAAN zet het partnership in om verder te werken aan de naamsbekendheid en gaat hun belangrijkste diensten en thema’s - “Ambitie” en “Gezond financieel beleid” – onder de aandacht brengen bij het zakelijke netwerk van Ajax. Tevens zal Ajax gebruik (blijven) maken van de diensten van STAAN.

Tags

  • #Business

Socials