Danique Noordman naar Ajax Vrouwen

Noordman 1920
Noordman 1920

Ajax heeft overeenstemming bereikt met Danique Noordman en PEC Zwolle over de overgang van de middenvelder naar de Ajax Vrouwen. Noordman tekent een driejarig contract in Amsterdam tot en met 30 juni 2026.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Noordman (21 februari 2004, Zwolle) is een aanvallende middenvelder en maakte in september 2020 haar debuut in de Eredivisie voor PEC Zwolle tegen ADO Den Haag. Onlangs was ze nog actief op het EK O19 waar Oranje de halve finale haalde.

Daphne Koster is blij met de aanwinst: "Danique is een speelster met heel veel potentie. Ondanks dat ze nog maar negentien jaar is, heeft ze al meer dan zestig Eredivisiewedstrijden achter haar naam staan. Dat maakt van haar een mooie mix van talent en ervaring. We zijn zeer verheugd om haar toe te kunnen voegen aan de selectie."

Gerelateerde artikelen

Eredivisiecupajaxpsv Leuchter 1420

Ruime oefenzege voor Ajax Vrouwen

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagmiddag de eerste oefenwedstrijd gespeeld en daarin gelijk de eerste zege behaald op FC Köln. In een wedstrijd die drie keer 27 minuten duurde, scoorde de ploeg van trainer Suzanne Bakker er zelf vijf en kreeg pas bij een 0-5-voorsprong een goal tegen: 1-5.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Weerdenarena1920

Ajax Vrouwen spelen oefenwedstrijd in Duitsland

De Ajax Vrouwen spelen vrijdagmiddag om 15:30 uur een oefenwedstrijd in Duitsland. Tegenstander is 1. FC Köln. Het duel vindt plaats in het Stadion an der Römerstrasse in Straelen. Het duel is vrij toegankelijk voor publiek. Kaartjes kosten € 5 per stuk voor volwassenen en € 3 per stuk voor kinderen.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

Competitieprogramma Vrouwen Noordam

Voor Ajax Vrouwen begint Eredivisie in Rotterdam

De KNVB heeft donderdagmiddag het competitieprogramma van de Azerion Vrouwen Eredivisie gepubliceerd. Voorafgaand aan de competitie barst de strijd om de Super Cup los. Landskampioen Ajax Vrouwen neemt het op zaterdag 2 september om 14:00 uur op tegen bekerwinnaar FC Twente.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials