De Sanders verlengt contract bij Ajax Vrouwen met twee jaar

Sandersjuist
Sandersjuist

Kay-lee de Sanders blijft in navolging van Lize Kop ook de komende twee jaar actief voor de Ajax Vrouwen. De centrale verdediger heeft met de Amsterdamse club overeenstemming bereikt over de verlenging van haar aflopende contract. De Sanders ligt nu vast tot medio 2023.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials

De Amsterdamse, geboren en getogen in de Bijlmer, tekende in juni 2017 haar eerste profcontract bij Ajax. Destijds kwam De Sanders over van CTO Amsterdam. Eerder speelde ze in de jeugd voor sc Buitenveldert en FC Abcoude. Eveneens kwam ze uit voor diverse Nederlandse jeugdteams.

Dit seizoen is de 23-jarige speelster een gewaardeerde kracht in de formatie van coach Danny Schenkel. De Sanders kwam tot dusver in 22 wedstrijden in actie en pakte onlangs tegen FC Twente samen met haar teamgenoten de eerste prijs van het seizoen. Naast het winnen van de Eredivisie Cup hoopt De Sanders deze voetbaljaargang nog op bekerwinst en het winnen van de Pure Energie Vrouwen Eredivisie.

Gerelateerde artikelen

Kop Header

Kop verlengt met twee jaar bij de Ajax Vrouwen

Lize Kop blijft ook de komende jaren actief op sportcomplex de Toekomst. De Ajax Vrouwen en de goalie hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van haar aflopende contract. De verbintenis is met twee seizoenen opengebroken, waardoor Kop nu tot medio 2023 vastligt.

Tags

  • #AjaxVrouwen
  • #Kop

Socials

Vrouwen

Verslag | Ajax Vrouwen winnen Eredivisie Cup na zege op Twente

De Ajax Vrouwen hebben zondag de eerste prijs van het seizoen veroverd. In de finale van de Eredivisie Cup werd titelhouder FC Twente met 3-2 verslagen. Captain Marjolijn van den Bighelaar nam op sportcomplex de Toekomst twee treffers voor haar rekening. De score werd vroeg in de wedstrijd geopend door Nikita Tromp.

Tags

  • #AjaxVrouwen

Socials