Farioli verwelkomt verschillende internationals

Farioli Tactische Training
Farioli Tactische Training

Ajax-coach Francesco Farioli heeft vrijdagochtend Anton Gaaei, Sivert Mannsverk, Benjamin Tahirović, Kristian Hlynsson en Christian Rasmussen mogen verwelkomen op het trainingsveld. De spelers hadden langer vakantie in verband met interlands na het vorige seizoen, maar startten deze week ook met hun voorbereiding.

Tags

  • #PreSeason

Socials

De Ajax-selectie stond vrijdag opnieuw op het veld voor een tactische ochtendtraining, waar de teruggekeerde internationals kennismaakten met de werkwijze van Farioli. Na een korte warming-up, waarin onder meer de reactiesnelheid werd getest, ging de focus op druk zetten. Ook werd er getraind op standaardsituaties. 


Zo werkt Ajax volop toe naar de eerste oefenwedstrijd van het seizoen tegen PEC Zwolle op vrijdag 5 juli aanstaande. Vanaf maandag 15 juli legt de ploeg van Farioli een trainingskamp af op de Wageningse Berg, alvorens de eerste officiële wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma staat. FK Vojvodina komt op donderdag 25 juli op bezoek in Amsterdam in de tweede voorronde van de UEFA Europa League.

Gerelateerde artikelen

Amourrichoaxel1920

Tactische woensdagtraining voor de Ajax-selectie

De Ajax-selectie stond woensdag op het trainingsveld voor een tactische training. De ploeg van Francesco Farioli werd verdeeld in twee groepen om de tactische accenten te leggen in aanloop naar het nieuwe seizoen. Onze fotograaf was erbij.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Fariolipreseason

Dit zijn de wedstrijden van Ajax tot nu toe

De eerste oefenwedstrijden zijn bekend, de loting voor de voorronde van de UEFA Europa League is geweest en het conceptschema voor de Eredivisie is uitgerold. Daarmee zijn de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen bekend voor Ajax.

Tags

  • #Ajax1

Socials

Ajaxvojvodina1920

Duels met FK Vojvodina vastgesteld

Ajax speelt op donderdag 25 juli thuis om 20:30 uur tegen FK Vojvodina in de tweede voorronde van de UEFA Europa League. De return is op donderdag 1 augustus om 20:00 uur in Servië. Daarmee is het tijdstip van de aftrap voor zowel de thuiswedstrijd als het uitduel vastgesteld.

Tags

  • #UEL

Socials