Foto's | Ajacieden trainen in aanloop naar seizoensopening

Warmerdam2
Warmerdam2

Vrijdagmiddag trainde Ajax 1 in aanloop naar het treffen met Sparta van zondag. Aanwezig tijdens de oefensessie waren onder andere Daley Blind en Donny Warmerdam.

Tags

  • #Ajax 1

Socials

Voor Donny Warmerdam was het een heugelijke middag; het was zijn allereerste training met Ajax 1. Daley Blind trainde weer gewoon volle bak mee, na even gas terug te hebben moeten nemen in verband met medisch onderzoek. De centrale verdediger is zondag op Het Kasteel inzetbaar.

Van Lisandro Martínez is dat nog onzeker: de Argentijn kampt met klachten en moest de training laten schieten. Dat gold ook voor Devyne Rensch, hoewel trainer Erik Ten Hag hem er zaterdag alweer bij hoopt te hebben.

Tags

  • #Ajax 1

Socials

Gerelateerde artikelen

Thumbpersco

Ten Hag vol vertrouwen: 'Zit muziek in de manier van voetballen'

Erik ten Hag heeft vertrouwen in het seizoen en in de aanstaande ontmoeting met Sparta in de 1e speelronde van de Eredivisie. De trainer én aanvoerder Dusan Tadic zijn tevreden met de afgelopen voorbereiding en de selectie die er nu staat, zo laten zij weten op de persconferentie van vrijdagmiddag.

Tags

  • #Ajax1

Socials

THUMB Matthijs De Ligt Op De Toekomst (002)

De Ligt: 'Heel blij om terug te zijn'

Matthijs de Ligt was voor even terug op de Toekomst, de plek waar hij groot werd. Voor de verdediger van Juventus was het een hartelijk weerzien met veel oude vrienden.

Tags

  • #DeLigt

Socials

Noalangoranje

Lang speelt belangrijke rol in overwinning Jong Oranje

Noa Lang heeft een belangrijk aandeel gehad in de 2-0-overwinning van Jong Oranje op Jong Noorwegen. De buitenspeler van Ajax zette de beloften 10 minuten voor tijd op een 1-0-voorsprong. In de slotminuten maakte Myron Boadu de 2-0. Ook Ryan Gravenberch kwam in actie voor Jong Oranje.

Tags

  • #JongOranje

Socials