FOTO'S | Voorbereiding hervat met Antony en Stekelenburg in de gelederen

2JR4333
2JR4333

Ajax heeft zaterdagochtend de voorbereiding op het nieuwe seizoen hervat. Zoals inmiddels waarschijnlijk al bij velen bekend, werkt het team van Erik ten Hag in 3 trainingsblokken toe naar de voetbaljaargang 20-21. Na een kleine 3 weken vakantie werden de Ajacieden vandaag weer verwacht op sportcomplex de Toekomst om in groepsverband het laatste blok (3) in gang te zetten.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Compleet was de selectie nog niet. Zo ontbraken captain Dusan Tadic, doelman Andre Onana en aanwinst Mohammed Kudus nog. Zij sluiten dinsdag aan.

Antony en Stekelenburg in de gelederen
Twee andere nieuwkomers, Maarten Stekelenburg en Antony, waren wel van de partij. Laatstgenoemde meldde zich eind vorige week in Nederland en maakte nu zijn 1e groepstraining in Amsterdamse dienst mee.

Voor Stekelenburg was het een heel ander verhaal. Hij is na 9 jaar terug bij Ajax, op bekend terrein. De ervaren doelman maakte in de ochtenduren de laatste formaliteiten van de overgang rond door zijn handtekening onder het contract te zetten.

Bekijk hieronder een uitgebreide slider van de training

Bij de training was ook de nodige pers aanwezig. Het was voor het eerst sinds de uitbraak van het coronavirus dat er journalisten waren toegestaan bij een oefensessie van Ajax. Ze kregen na afloop ook de gelegenheid om interviews af te nemen. Ajax Media sprak zelf met Quincy Promes. Klik hier voor de uitwerking van dat gesprek.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Gerelateerde artikelen

Antony

Blok 3 is van start ✅

De laatste fase richting de start van het nieuwe seizoen is voor Ajax ingegaan. De selectie van Erik ten Hag begon zaterdag aan de laatste van in totaal 3 trainingsblokken.

Tags

  • #PreSeason

Socials

1JR0714

Contente Promes blij met 'heerlijk vooruitzicht'

Quincy Promes is blij dat de start van het nieuwe seizoen voorzichtig nadert. Ajax startte zaterdag aan de laatste van in totaal 3 blokken waaruit de voorbereiding bestaat. “Ik vind het altijd heerlijk, en zeker na de afgelopen periode, dat we weer iets hebben om naar uit te kijken.”

Tags

  • #PreSeason
  • #Promes

Socials

Z7M3849

Antony tekent contract en krijgt privé-rondleiding in ArenA

Alles is rond. Antony is Ajacied en dus namen Edwin van der Sar, Marc Overmars en trainer Erik ten Hag de nieuwe aanwinst mee op een rondleiding door de Johan Cruijff ArenA. Het stadion waar de Braziliaanse voetballer wil gaan schitteren.

Tags

  • #BemVindoAntony

Socials