Georges Mikautadze definitief naar FC Metz

Mikautadze Transfer Metz
Mikautadze Transfer Metz

Ajax en FC Metz hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Georges Mikautadze. De spits werd het afgelopen halfjaar door de Franse club van Ajax gehuurd, waarbij in de overeenkomst een optie tot koop was opgenomen. Deze optie is gelicht, waardoor de overgang van de 23-jarige aanvaller definitief is. Ajax kwam met de Franse club een transfersom overeen van € 13 miljoen. Het contract van de Georgisch international liep bij Ajax nog tot en met 30 juni 2028.

Tags

  • #Mikautadze

Socials

Mikautadze (Lyon, 31 oktober 2000) kwam afgelopen zomer over van FC Metz, de club waar hij nu definitief naar terugkeert. Hij maakte op 3 september 2023 zijn debuut voor Ajax tijdens de uitwedstrijd bij Fortuna Sittard: 0-0. In totaal kwam Mikautadze negen keer in actie in de hoofdmacht van Ajax.

Gerelateerde artikelen

Fariolipreseason

Dit zijn de wedstrijden van Ajax tot nu toe

De eerste oefenwedstrijden zijn bekend, de loting voor de voorronde van de UEFA Europa League is geweest en het conceptschema voor de Eredivisie is uitgerold. Daarmee zijn de eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen bekend voor Ajax.

Tags

  • #Ajax1

Socials

Farioli Tactische Training

Farioli verwelkomt verschillende internationals

Ajax-coach Francesco Farioli heeft vrijdagochtend Anton Gaaei, Sivert Mannsverk, Benjamin Tahirović, Kristian Hlynsson en Christian Rasmussen mogen verwelkomen op het trainingsveld. De spelers hadden langer vakantie in verband met interlands na het vorige seizoen, maar startten deze week ook met hun voorbereiding.

Tags

  • #PreSeason

Socials

Interview Ramaj

Ramaj terug na blessure: 'Kan weer honderd procent geven'

Diant Ramaj liep eind vorig seizoen in de thuiswedstrijd tegen Go Ahead Eagles een breuk in zijn linkerelleboog op. De Ajax-goalie is inmiddels volledig hersteld en blij om weer op het veld te staan met zijn teamgenoten, een nieuwe hoofdtrainer en keeperstrainer. "Ik vind zijn houding fijn en het gevoel dat hij geeft aan het team en aan de andere trainers en staf."

Tags

  • #Ramaj

Socials