Highlights Bodø/Glimt – Ajax l Door na knotsgekke avond

Ajax heeft na een zinderende voetbalavond in Noorwegen de laatste zestien van de UEFA Conference League bereikt. De Ajacieden klopten Bodø/Glimt met 1-2 door een treffer van Kenneth Taylor in de 114e minuut. Na de reguliere speeltijd was het 1-1. Steven Berghuis opende in de 34e minuut de score, maar zeven minuten voor tijd kwam de thuisploeg langszij.

• #UECL
  • #AJABOD

• #UECL
  • #AJABOD

Taylorjuichende1920

Ajax trekt aan langste eind in Noorwegen en gaat door

Ajax heeft donderdagavond na verlenging de laatste zestien van de UEFA Conference League bereikt. In Noorwegen werd met 1-2 gewonnen bij Bodø/Glimt. Hier blijf je de gehele dag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in Noorwegen.