In beeld | Ajacieden bereiden zich voor op PSV

Header 1920
Header 1920

Ajax heeft vrijdag de laatste training afgewerkt in aanloop naar het thuisduel met PSV. Onder toeziend oog van de aanwezige pers werden de laatste accenten gelegd op het spel richting de wedstrijd van zaterdag.

Tags

  • #AJAPSV

Socials

De training op sportcomplex de Toekomst was grotendeels openbaar voor de media. Zij zagen de Ajacieden beginnen met een uitgebreide warming-up en vervolgens een grote pass- en trapvorm uitoefenen. De sessie werd afgesloten met partijspellen en een afwerkvorm. Nieuweling Julian Rijkhoff was ook op het veld te zien. De aanwinst trainde voor zichzelf.

Het duel met PSV is de vierde officiële wedstrijd van 2024. De Amsterdammers zijn het jaar goed begonnen met drie zeges op Go Ahead Eagles, RKC en Heracles. Ajax – PSV begint zaterdagavond om 20:00 uur.

Gerelateerde artikelen

De Lang Interview 1920

De Lang: 'Dat geeft me een goed gevoel vanuit de transferwindow'

Kelvin de Lang is tevreden over de winterse transferperiode van Ajax. "We wisten op voorhand dat we niet al teveel konden en wilden doen. Dat we dan toch een goede transfer hebben gedaan, daar ben ik dan wel tevreden over", doelt De Lang op het binnenhalen van Jordan Henderson. Ajax haalde verder ook Julian Rijkhoff en Kian Fitz-Jim terug.

Tags

  • #DeLang

Socials

Rensch 1920

In beeld | De week is doormidden: ogen gericht op PSV-thuis

Op de laatste dag van januari zochten de Ajax-spelers het trainingsveld op. Binnen de witte kalklijnen op sportcomplex de Toekomst werd er toegewerkt naar het eerstvolgende duel in de Eredivisie. Zaterdag komt PSV op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. We namen een kijkje op de training.

Tags

  • #AJAPSV

Socials