In beeld | Enkele Oranje-internationals weer terug op de Toekomst

Timber1280
Timber1280

De Ajax-internationals van Oranje die maandagavond niet in actie kwamen tegen Gibraltar (6-0) keerden dinsdag weer terug op het trainingsveld. Aangevuld met spelers van Jong Ajax werkten zij alweer toe naar de uitwedstrijd van komende zaterdag tegen sc Heerenveen.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Op de training was duidelijk te zien dat nog lang niet alle internationals zijn teruggekeerd. Zo kunnen Dusan Tadic, Mohamed Daramy, Victor Jensen, Jay Gorter, Devyne Rensch en Kenneth Taylor dinsdagavond nog in actie komen voor vertegenwoordigende elftallen. Sébastien Haller was al wel weer aanwezig in Amsterdam.

De spelers uit Midden- en Zuid-Amerika hebben later in de week nog interlands op het programma staan. Blijf die wedstrijden volgen via ons Interland-alert. 

Oefenstof
De training startte dinsdag met kopoefeningen. Dat leverde mooie foto's op met 'gespannen' gezichten. Ook werden de oefenpoppen er weer bijgehaald voor wat behendigheidsoefeningen. 

Na een groepsgesprek met Erik ten Hag ging de oefensessie verder met een partijvorm. De focus gaat na de interlandbreak nu weer vol op de belangrijke wedstrijden tegen sc Heerenveen (uit), Borussia Dortmund (thuis) en PSV (thuis) in de komende anderhalve week.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Makkelie

Makkelie fluit uitduel van Ajax in Friesland

Danny Makkelie is 16 oktober de scheidsrechter bij sc Heerenveen - Ajax. De 38-jarige arbiter wordt geassisteerd in Friesland door Freek Vandeursen en Patrick Inia. Kevin Blom is de VAR in Zeist. De wedstrijd in Heerenveen begint zaterdag om 18:45 uur.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Hallerglimlachheader

Haller brak Champions League-record: 'Toch wil je altijd meer'

Sébastien Haller was tegen Sporting CP en Besiktas in totaal goed voor vijf goals en daarmee brak hij een record: nog nooit scoorde iemand zoveel in zijn eerste twee UEFA Champions League-duels. De spits kijkt met trots terug op die geweldige Europese start, maar denkt ook nog aan de gemiste kansen in deze wedstrijden.

Tags

  • #Haller

Socials

Highlights1

Informatie kaartverkoop Ajax - Borussia Dortmund

Op dinsdag 19 oktober speelt Ajax om 21:00 uur het derde UEFA Champions League-duel van dit seizoen. Tegenstander in de Johan Cruijff ArenA is dan het Duitse Borussia Dortmund. Ajax mag ook deze wedstrijd in een vol stadion spelen.

Tags

  • #UCL
  • #AJABOR

Socials