Makkelie fluit uitduel van Ajax in Friesland

Makkelie
Makkelie

Danny Makkelie is 16 oktober de scheidsrechter bij sc Heerenveen - Ajax. De 38-jarige arbiter wordt geassisteerd in Friesland door Freek Vandeursen en Patrick Inia. Kevin Blom is de VAR in Zeist. De wedstrijd in Heerenveen begint zaterdag om 18:45 uur.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Het is voor Makkelie de tweede keer dit seizoen dat hij Ajax fluit. Eerder was hij leidsman in het thuisduel met Vitesse: 5-0. 

Vorig jaar won Ajax met 1-2 in het Abe Lenstra Stadion. Dusan Tadic en Sébastien Haller maakten toen de Amsterdamse goals.

Tags

  • #HEEAJA

Socials

Gerelateerde artikelen

Fansajafor

Start losse verkoop Eredivisie

Nu alle thuiswedstrijden in een volle Johan Cruijff ArenA mogen worden gespeeld, zal ook de losse kaartverkoop van de overige Eredivisiewedstrijden tot de winterstop binnenkort plaatshebben.

Tags

  • #Tickets
  • #AJAPSV

Socials

Hallerglimlachheader

Haller brak Champions League-record: 'Toch wil je altijd meer'

Sébastien Haller was tegen Sporting CP en Besiktas in totaal goed voor vijf goals en daarmee brak hij een record: nog nooit scoorde iemand zoveel in zijn eerste twee UEFA Champions League-duels. De spits kijkt met trots terug op die geweldige Europese start, maar denkt ook nog aan de gemiste kansen in deze wedstrijden.

Tags

  • #Haller

Socials