In beeld | Voorbereiden op Fortuna-uit

Training1920
Training1920

Ajax heeft zaterdag de afsluitende training afgewerkt richting het uitduel met Fortuna Sittard. Op sportcomplex de Toekomst werden de puntjes op de i gezet door de selectie van Maurice Steijn.

Tags

  • #FORAJA

Socials

De selectie richtte twee dagen na de Europese nederlaag tegen Ludogorets het vizier op de Eredivisie. Na een weekend zonder competitievoetbal staat voor Ajax de derde wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Het betreft de tweede uitwedstrijd in de competitie, na de 1-1 in Rotterdam tegen Excelsior.

Met een uitgebreide warming-up, enkele pass- en trapvormen en diverse partijen werd de laatste sessie afgesloten op sportcomplex de Toekomst en is Ajax klaar voor het duel in Limburg.

Onze fotograaf was erbij en schoot enkele fraaie platen. 📷 

Gerelateerde artikelen

20230811 Ajax Podcast 1920X1080

Warming Up: Fortuna Sittard - Ajax

Ajax speelt zondagmiddag in de derde speelronde van de Eredivisie een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. In deze aflevering van de Ajax Podcast kijken we vooruit op het duel in Limburg, blikken we terug op de loting van de groepsfase van de Europa League en vertelt aanwinst Ethan Butera over zijn vriendschap met Ajacied Rayane Bounida.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Betterprepared1920

Better Prepared | Fortuna Sittard - Ajax

In de wekelijkse rubriek Better Prepared blikken we vooruit op de Eredivisie-wedstrijd van het weekend. Het uitduel met Fortuna Sittard staat zondagmiddag om 14:30 uur op het programma. Wij zetten alle belangrijke feiten op een rij in aanloop naar het duel in Limburg.

Tags

  • #BetterPrepared
  • #FORAJA

Socials

Sosabts1920

Behind the scenes | Dit was Deadline Day bij Ajax

Op Deadline Day trok Ajax nog twee spelers aan: Sivert Mannsverk en Borna Sosa. De kersvers Ajacieden werden medisch gekeurd en tekenden hun contract in aanwezigheid van Sven Mislintat. We volgenden Mannsverk en Sosa de hele dag.

Tags

  • #BehindTheScenes

Socials