Warming Up: Fortuna Sittard - Ajax

Brob 1280
Brob 1280

Ajax speelt zondagmiddag in de derde speelronde van de Eredivisie een uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard. In deze aflevering van de Ajax Podcast kijken we vooruit op het duel in Limburg, blikken we terug op de loting van de groepsfase van de Europa League en vertelt aanwinst Ethan Butera over zijn vriendschap met Ajacied Rayane Bounida.

Tags

  • #AjaxPodcast

Socials

Top 5
Hierbij komen de volgende nieuwtjes voorbij;
1. Aanwinst Ethan Butera en jeugdspeler Rayane Bounida zijn herenigd
2. Mikautadze en Mannsverk maken elftal van aanwinsten compleet
3. De Ajax Vrouwen winnen van Olympique Lyon
4. Steijn reageert op loting groepsfase Europa League
5. UEFA koppelt Ajax aan Marseille, Brighton en AEK Athene

Ask Ajax
Heb jij nou altijd al een vraag gehad over Ajax? In de rubriek ‘Ask Ajax’ gaan alle deuren open, kan je vragen wat je wilt en gaan wij op zoek naar het antwoord op jouw vraag. Deze week spraken we met Michael van Elk, coördinator wedstrijdorganisatie bij Ajax, over waarom de stadionklok in de ArenA nooit meeloopt met de blessuretijd.

Luister de wedstrijd Fortuna Sittard - Ajax op zondag 3 september op Ajax Radio, om 14:30 uur wordt er afgetrapt in het Fortuna Sittard Stadion. De volgende aflevering van deze podcast verschijnt na de interlandbreak, dan blikken we vooruit op FC Twente - Ajax.

Gerelateerde artikelen

Vandereijk1920

Van der Eijk leidsman bij Fortuna Sittard - Ajax

Sander van der Eijk is door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het uitduel met Fortuna Sittard. De 32-jarige arbiter wordt zondagmiddag in Limburg bijgestaan door assistenten Rogier Honig en Joost van Zuilen.

Tags

  • #FORAJA

Socials

Mannsverk Interview 1920

Mannsverk: 'Het was een no-brainer voor mij'

Sivert Mannsverk mag zich Ajacied noemen. De middenvelder hoorde woensdag van de concrete interesse en daarna ging het snel. "Ajax was een van de clubs en ik wilde meteen komen." Met de nieuweling heeft de club een compleet middenveld zegt directeur voetbalzaken Sven Mislintat. "Het geef ons de kans verschillende opstellingen te vormen."

Tags

  • #Mannsverk

Socials

Mannsverk 1920 Verhaal

Sivert Mannsverk | Van Noorwegen naar Nederland

Ajax heeft zich officieel versterkt met Sivert Mannsverk. De 21-jarige controleur heeft een vijfjarig contract getekend in de Johan Cruijff ArenA. Wie is de Noorse jeugdinternational eigenlijk? Tijd om hem aan je voor te stellen.

Tags

  • #Mannsverk

Socials